Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Τι ελκύει ερωτικά μια γυναίκα; Όλα τα χαρακτηριστικά

Μάθετε ποια χαρακτηριστικά ελκύουν ερωτικά μια γυναίκα μέσα από επιστημονικές έρευνες!

Το πρόσωπο

Οι γυναίκες ελκύονται σεξουαλικά δηλαδή, από άνδρες με πλατύ πρόσωπο. Αυτό αποδείχθηκε σε μελέτη που έκαναν ψυχολόγοι του πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης (με 150 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18-32 ετών  και δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Psychological Science.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των ίδιων των γυναικών ένα πλατύ πρόσωπο σημαίνει γοητεία, δύναμη, επιτυχία.

Μια… άλλη γυναίκα

Αν τον δουν με μια όμορφη γυναίκα ή ένας άνδρας μαγνητίζει τα βλέμματα άλλων γυναικών τότε οι γυναίκες, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Αberdeen, ελκύονται πολύ σεξουαλικά.

Το χιούμορ

Οι γυναίκες ελκύονται από άνδρες που τις κάνουν να γελούν σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Καναδά.

Η γενναιοδωρία

Έρευνα του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν,  έδειξε ότι οι άνδρες που ξοδεύουν χρήματα είναι πολύ πιο ελκυστικοί από τους… σφιχτοχέρηδες.

 Άντρες με γρήγορα αυτοκίνητα

Ερευνητές στην Αυστρία διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες μπορεί υποσυνείδητα να αλλάξουν την αντίληψή τους για έναν άνδρα με βάση τη μάρκα του αυτοκινήτου που οδηγεί. Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις τους τα πιο ακριβά ή σπορ αυτοκίνητα “μεταφράζονται” στο μυαλό των γυναικών ως πιο ισχυρό άνδρα – ένα χαρακτηριστικό που οι γυναίκες υποσυνείδητα αναζητούν σε έναν σύντροφο.

Η φωνή

Ο τόνος της φωνής αναφέρουν Αμερικανοί επιστήμονες όπως η βαθιά αρρενωπή φωνή ή η μπάσα ή η ελαφρώς βραχνιασμένη προσμετράται στα πλεονεκτήματα τους ενώ το κυριότερο μένει χαραγμένη στην μνήμη των γυναικών

Σχετικά Άρθρα

Back to top button