Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Τι θέλουν άνδρες και γυναίκες στο σεξ; Έρευνα

Μεγάλη έρευνα της ιστοσελίδας εύρεσης ερωτικού συντρόφου απέδειξε ότι, το σεξ δεν είναι μόνο ερωτική πράξη αλλά άνδρες και γυναίκες απαιτούν ποικιλία, ερωτόλογα και προκαταρκτικά.

Αναλυτικότερα η έρευνα που πραγματοποιήθηκε, σε δείγμα 3.652 ανδρών και γυναικών βρέθηκε ότι το κοινό σημείο ανδρών και γυναικών όταν κάνουν σεξ είναι να μοιράζονται τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και φαντασιώσεις.

Η ίδια έρευνα τεκμηρίωσε ότι για τους άνδρες, πρωταρχική σημασία έχουν τα προκαταρκτικά με διάρκεια. Από την άλλη σύσσωμες οι γυναίκες,αναφέρουν ότι οι άνδρες πρέπει να είναι αυτοί που έχουν το πάνω – χέρι στο κρεβάτι.

σεξ ζευγάρια

Όπως προκύπτει από την έρευνα ένα ποσοστό των γυναικών που αγγίζει το 31% των γυναικών προτιμά κατά την διάρκεια τους εξ να ακούει ερωτόλογα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι μισοί άνδρες θέλουν να έχουν ποικιλία στις ερωτικές στάσεις.Πάντως και τα δύο φύλα πάντως ζητούν οικειότητα και άνεση από τον ερωτικό τους σύντροφο, όπως προκύπτει από την έρευνα.

Το αγαπημένο μέρος του γυναικείου σώματος είναι για τους περισσότερους το στήθος, ακολουθούν οι γλουτοί και στην τρίτη θέση βρίσκονται τα πόδια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button