Σέξ

Τι κάνουν τα σύγχρονα ζευγάρια μετά το σεξ;

Όχι τα σύγχρονα ζευγάρια δεν κάνουν τρυφερές αναλύσεις μετά το σεξ. Ούτε συζητούν για το μέλλον τους. Τουλάχιστον τα περισσότερα. Προτιμούν να μοιραστούν την ερωτική τους συνεύρεση με …άλλους. Κατά τι τρόπο;

Μοιράζονται μια selfie
φωτογραφία την ώρα που βρίσκονται στο κρεβάτι τους με του followers τους στο Instagram
ενίοτε και στο facebook.
Οι εικόνες μετά το σεξ και με φόντο το κεφαλάρι του κρεβατιού κάνουν θραύση στο διαδίκτυο με τα ζευγάρια να ποζάρουν χαμογελαστά σε μια ερωτική…selfie.

Σύμφωνα δε με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail πολλά ζευγάρια έχουν ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες τους με το hashtag #aftersex selfie. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μοιράζονται μια προσωπική στιγμή με χιλιάδες άλλους χρήστες της συγκεκριμένης σελίδας που ειδικεύεται στην προβολή φωτογραφιών.

Όπως αναφέρει ο Κρις Τσέσνερ, λέκτορας του ψηφιακού πολιτισμού στο πανεπιστημίου του Σίδνεϊ το φαινόμενο της υπερπροβολής είναι κάτι τελείως καινούριο, αλλά διαδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς. Οι ειδικοί που παρακολουθούν και μελετούν τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπου σερφάρουν καθημερινά εκατομμύρια χρήστες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η υπερέκθεση ειδικά των ερωτικών συντρόφων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button