Ειδήσεις ΥγείαςΟμορφιά

Τι μακιγιάζ να κάνετε για να προσελκύσετε τους άνδρες! Έρευνα

Καθοριστικός παράγοντας για την προσέλκυση των ανδρικών βλεμμάτων ή αντίστοιχα της απομάκρυνσης φαίνεται πως είναι το μακιγιάζ των γυναικών.
Έρευνα που πραγματοποίησε το πανεπιστημίου του Manchester έδειξε τον τρόπο που το μακιγιάζ καθορίζει τις ερωτικές σχέσεις.

Κόκκινο κραγιόν

Μπορεί το πρώτο βλέμμα των ανδρών να πέφτει στο …στήθος των γυναικών όμως και τα χείλια δεν είναι αδιάφορα. Το κόκκινο κραγιόν φαίνεται πως έχει ανάλογες …ιδιότητες με το γυναικείο στήθος αφού μπορεί να μαγνητίσει τα ανδρικά βλέμματα.

kragion kokkino

Η έρευνα που πραγματοποίησε το πανεπιστημίο του Manchester έδειξε ότι τα χείλη που είναι βαμμένα έντονα με αποχρώσεις του κόκκινου «κερδίζουν» τα αντρικά βλέμματα για 7,3 δευτερόλεπτα περισσότερο από ότι τα απαλά όπως είναι το ροζ ή το πορτοκαλί.

Σκιές ματιών

Σε αντίθεση με τα κραγιόν που πρέπει να είναι έντονα για να κλέβουν τις ανδρικές ματιές και το ενδιαφέρον των ανδρών, τα μάτια φαίνεται πως πρέπει να είναι βαμμένα σε φυσικές αποχρώσεις. Οι άνδρες όπως έδειξε η έρευνα προτιμούν τα απαλά χρώματα γι αυτό και οι σκιές θα πρέπει να είναι σε λάιτ τόνους.

skies mation

Μάλιστα στην έρευνα οι άνδρες που συμμετείχαν, δήλωσαν πως …ξεσηκώθηκαν ερωτικά από γυναίκες που είχαν επιλέγει να τονίσουν το βλέμμα τους με φυσικό τρόπο.

Το Ρουζ

Και μπορεί οι γυναίκες να χάνουν ώρα για να τονίσουν τα «μήλα» του προσώπου τους με το απαραίτητο ρουζ ή τις bronze πούδρες, αυτό όμως δε φαίνεται να έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον ανδρικό πληθυσμό.

rouz

Και αυτό διότι οι άνδρες δε βρίσκουν καμία διαφορά ανάμεσα σε ένα πρόσωπο με ρουζ και σε ένα άλλο χωρίς, καθότι είναι μια λεπτομέρεια που μάλλον δεν την αντιλαμβάνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εγκυμοσύνη: Να βάψω ή όχι τα μαλλιά μου;

Πως μπορώ να διώξω τις πανάδες από το πρόσωπο;

Δείτε πως θα κάνετε face lift χωρίς νυστέρι σε χρόνο εξπρές!

Δείτε πως θα αποκτήσετε γρήγορα επίπεδη κοιλιά!

Να κάνω ή όχι αποτρίχωση ; Τι αρέσει στους άνδρες

Πόσα χρόνια μπορείτε να κερδίσετε με το φυσικό botox;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button