Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Τι να κάνετε για ατελείωτο σεξ κάθε βράδυ;

Διακαής πόθος όλων των ανδρών είναι να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ. Όμως αρκετά συχνά έρχονται αντιμέτωποι με την  πρόωρη εκσπερμάτιση ένα πρόβλημα που επηρεάζει τόσο τους ίδιους, όσο και τις γυναίκες και κατ’ επέκταση την δυναμική του ίδιου του ζευγαριού.

Δείτε πως μπορείτε να κάνετε ατελείωτο σεξ κάθε βράδυ!

Υγιεινή διατροφή

Ένα από τα μυστικά μιας υγιούς στύσης είναι η υγιεινή διατροφή αλλά και η αποφυγή βαριών γευμάτων πριν τις ερωτικές περιπτύξεις.

Τεχνικές ταντρικού σεξ

Η βασική φιλοσοφία του είναι όλα γίνονται με αργούς ρυθμούς ακόμη και όταν ο άνδρας πλησιάζει το “σημείο χωρίς επιστροφή”.

Μήπως φταίνε τα φάρμακα;

Όσοι λαμβάνουν κάποια φάρμακα για κατάθλιψη, υψηλή πίεση, αγοραφοβία, άγχος και άλλα φαίνεται ότι έχουν μικρές αντοχές στο σεξ. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε το θεράποντα ιατρό σας, ώστε να βρείτε από κοινού λύση.

Ασκηθείτε

Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης αλλά και οι κοιλιακοί μπορεί να καθυστερήσουν την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Όχι στα ποτά και τα ξενύχτια

Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια εμποδίζουν την καλή κυκλοφορία αίματος σε όλα τα σημεία του οργανισμού.

Βαθιά αναπνοή

Η βαθιά αναπνοή είναι μια μορφή διαλογισμού που μπορεί μερικές φορές να βοηθήσει στον έλεγχο της διέγερσης και την ένταση που οδηγούν στην πρόωρη εκσπερμάτιση. Κρατήστε την αναπνοή σας για ακόμα 3 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια εκπνεύστε για άλλα 5 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button