Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Τι να κάνετε για να έχετε καλύτερη στύση χωρίς παρενέργειες!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες ένα πρόβλημα υγείας ή ακόμη και το έντονο στρες μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στύσης στους άνδρες.Τα καλά νέα είναι το πρόβλημα αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί!
Δείτε ποιες είναι οι πέντε φυσικές λύσεις για καλύτερη στύση

Δυναμωτικές τροφές

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ μια διατροφή πλούσια σε λαχανικά, προϊόντα ολικής άλεσης και ψάρι και ταυτόχρονα με λίγο κόκκινο κρέας και επεξεργασμένους σπόρους είναι απαραίτητη για την πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας.

Γυμναστείτε με αεροβική άσκηση

 

 

 

 

 

 

Η αερόβια άσκηση έχει άμεση σχέση με τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών.”Για να ανέβει η τεστοστερόνη στον άνδρα απαιτείται άσκηση γύρω στα 7 στα 10» επισημαίνει ο Jay Schinfeld ο διευθυντής αναπαραγωγικής ενδοκρινολογίας στο Abington Memorial Hospital της Πενσιλβάνιας.

Κολυμπήστε

 

 

 

 

 

 

 

Άλλη εναλλακτική λύση στην περίπτωση που δεν προτιμάτε την αερόβια άσκηση σύμφωνα με τους ερευνητές είναι να πηγαίνετε στο κολυμβητήριο.Έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, έδειξε ότι οι άνδρες που κολυμπούν έχουν καλύτερο έλεγχο στο σεξ και εντονότερους οργασμούς. Και αυτό γιατί μέσα από το κολύμπι δυναμώνουν το εσωτερικό των μηρών αλλά και τους μυς της λεκάνης.

Ναι στο πρωινό σεξ

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε να απογειωθείτε στο σεξ κάντε πρωινό σεξ αφού βάση ερευνών του Rutgers University στο Νιού Τζέρσεϊ, τα επίπεδα της τεστοστερόνης το πρωί χτυπούν κόκκινο.

Βότανα

 

 

 

 

 

Δύο πολλά υποσχόμενες λύσεις είναι το τζίνσενγκ και το ρόδι. Το τζίνσενγκ μπορεί πιθανώς να ενισχύσει την παραγωγή οξειδίων του αζώτου, ενώ το ρόδι είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτρέπει τις βλάβες στα αιμοφόρα αγγεία, άρα συμβάλλει στην ομαλή κυκλοφορία του αίματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button