Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Τι ξενερώνει τους άνδρες στο κρεβάτι; Έρευνα

Μπορεί να έχουν τη φήμη, ότι το ενδιαφέρον τους για το σεξ παραμένει πάντα αμείωτο, αλλά τελικά νέα έρευνα ανακάλυψε πότε μειώνεται η ερωτική τους επιθυμία.

Αναλυτικότερα μελέτη που πραγματοποίησε ξένη ιστοσελίδα γνωριμιών σε ένα δείγμα 1000 ανδρών απέδειξε τι ξενερώνει το ισχυρό φύλο στο σεξ!

Οι συγκρίσεις με τους πρώην

Οι συγκρίσεις με τους πρώην προκαλούν τον εκνευρισμό των ανδρών καθώς από ότι φαίνεται “δεν σηκώνουν κάτι τέτοιο”

Ζήλια και μουρμούρα

Ένα ποσοστό των συμμετεχόντων στην έρευνα που έφτανε το 45% απάντησε ότι αισθάνεται άσχημα, όταν το έτερο ήμισυ μετά το σεξ αρχίζει τις σκηνές ζήλειας! Το ίδιο ποσοστό κατέκρινε τη μουρμούρα στο κρεβάτι.

Τα κλάματα

Το κλάμα είναι ένα ακόμη στοιχείο, που όπως προκύπτει από την έρευνα ξενερώνει τους άνδρες στο σεξ. Ένας στους τρεις δήλωσε ότι απεχθάνεται το γεγονός, μετά το σεξ οι γυναίκες να χρησιμοποιούν το κλάμα για να γίνει το δικό τους.

Μιλούν ακατάπαυστα

Ένας στους δυο άνδρες δηλώνει ότι οι γυναίκες που “δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους» είναι κουραστικές και δεν εκπέμπουν ερωτισμό.

Ρωτούν διαρκώς για τα κιλά τους

Ένα ποσοστό των ανδρών που αγγίζει το 25% ανέφερε ότι η γυναικεία ανασφάλεια περί εικόνας σώματος είναι ξενέρωτο. Και αυτό γιατί η πλειοψηφία του ισχυρού φύλου απάντησε πως προτιμά τις γυναίκες με αυτοπεποίθηση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button