Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Τι σκέφτονται άνδρες και γυναίκες όταν κάνουν σεξ;

Μπορεί ο ρομαντισμός να έχει δώσει τη θέση του σε άλλα πράγματα πολύ πιο κοινότυπα. Αναλυτικότερα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία μεταξύ 5.000 νεαρών εθελοντών για να διερευνήσει τις συμπεριφορές τους απέναντι στο σεξ και στο φαγητό έδειξε ότι οι το ισχυρό φύλο έχει διάφορες φαντασιώσεις όταν κάνουν σεξ αλλά οι γυναίκες ονειρεύεται κανένα γλυκάκι!

Βάση της ίδιας έρευνας μία στις τέσσερις γυναίκες σκέφτονται το φαγητό κάθε 30 λεπτά, ενώ το σεξ απασχολεί με την ίδια συχνότητα μόλις μία στις δέκα.

Αντιθέτως, οι άντρες σκέφτονται πολύ πιο συχνά το σεξ, με τον έναν στους 20 να ασχολείται με αυτό όλη την ώρα και το 36% να έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις κάθε 30 λεπτά.

‘Φαντασιώσεις” με κάποιον άλλο

Άλλεη έρευνα που έγινε για λογαριασμό της εταιρίας σεξουαλικών βοηθημάτων και αξεσουάρ, έδειξε ότι το μυαλό των γυναικών στριφογυρίζει διαρκώς σε διάφορες σκέψεις, άσχετες με την στιγμή. Μια μειοψηφία απάντησε πως φαντασιώνεται κάποιον άλλον και όχι τον ερωτικό τους σύντροφο ενώ δεν έλειψαν και οι απαντήσεις εκείνων των γυναικών που το μυαλό τους ταξίδευε στο κινητό και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα ποσοστό των γυναικών που άγγιζε το 32% έδειξε ότι ο αριθμός των γυναικών που έχουν φαντασιώσεις με πρώην συντρόφους τους ή με τον άνδρα που είχαν την πρώτη σεξουαλική επαφή στη ζωή τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button