Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Τι τρελαίνει τις γυναίκες στο κρεβάτι; Έρευνα

Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρησ PLOS 1 οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως κάθε γυναίκα ξεχωριστά έχει τις δικές σεξουαλικές της επιθυμίες όμως μια στις πέντε φοβούνται να τις εκφράσουν για αυτό φοβούνται την κριτική, ενώ μια στις τρεις επιλέγουν λιγότερο εμφανείς τρόπους, που συχνά περνούν απαρατήρητοι.

Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις των γυναικών το σεξ είναι καλύτερο για εκείνες όταν το έταιρο ήμισυ δείχνει το πάθος και την αποφασιστικότητά του.

Σεξουαλική οικειότητα

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι ένα ποσοστό που άγγιζε το 40% των γυναικών δήλωσε ότι το καλύτερο σεξ καλύτερο σεξ το έκαναν με κάποιον που γνώριζαν και τον εμπιστεύονταν. “Μπορεί να είναι και πολύ άγριες καταστάσεις στις οποίες όμως υπάρχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη με έναν δικό σου άνθρωπο” ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Άγγιγμα όχι μόνο στα γνωστά σημεία

Οι γυναίκες βάση της έρευνας φαίνεται ότι τρελαίνονται να τις αγγίζουν σε όλο το σώμα και όχι μόνο στα γνωστά σημεία που μαγνητίζουν τους περισσότερους άνδρες.

Να την επιβεβαιώνει λεκτικά

Σύμφωνα με σχετική έρευνα, το 44% των γυναικών ξεσηκώνεται ερωτικά όταν ακούει «σ’ αγαπώ», ενώ η φράση «είσαι τόσο σέξι!» έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο 26% των γυναικών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button