ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Τι ψάχνει η αστυνομία μετά τον πυροβολισμό στο γιατρό της Νίκαιας! «Ιατρικά» τα αίτια;

Ακόμη και τις ιατρικές υποθέσεις με τις οποίες απασχολούνταν ο Διευθυντής του Νεφρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου της Νίκαιας Χρήστος Ιατρού, που πυροβολήθηκε από αγνώστους, αναζητά η Ελληνική Αστυνομία. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για την ενέδρα που έστησαν στον γιατρό της Νίκαιας δύο άγνωστοι: «Πυροβόλησαν γιατρό του νοσοκομείου Νίκαιας! Όλες οι λεπτομέρειες»

Έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν πως οι αρχές αναζητούν την άκρη του νήματος ακόμη και σε υποθέσεις στον ΕΟΠΥΥ, καθώς ο γιατρός- ο οποίος θεωρείται στην αγορά Υγείας καθαρός και αδέκαστος λειτουργός του Ιπποκράτη- ήταν και πρόεδρος του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου (ΑΥΣ) του ΕΟΠΥΥ.

Πρόκειται για το όργανο που εκτός των άλλων εγκρίνει τις μεταφορές ασθενών στο εξωτερικό, τη χρήση ειδικών υλικών για ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, αλλά και την αναγκαιότητα χρήσης των φίλτρων αιμοκάθαρσης.

Πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν πως ο γιατρός είχε έρθει στο παρελθόν αρκετές φορές σε σύγκρουση με διάφορα πρόσωπα στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει καλύτερες τιμές για το ελληνικό δημόσιο.

Δεν είναι τυχαίο πάντως ότι ο Χ.Ιατρού επιλεγόταν σχεδόν από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών να συμμετέχει σε διάφορες επιτροπές καθώς θεωρείται ιδιαίτερα γνώστης των θεμάτων που σχετίζονται με την αιμοκάθαρση αλλά και άριστος επαγγελματίας.

Αυτό είναι που φαίνεται πως αναζητούν τώρα και οι αρχές για να μπορέσουν να αποδώσουν το χτύπημα που δέχτηκε ο Διευθυντής του Νοσοκομείου της Νίκαιας, αναφέρουν οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr .
Πάντως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά καθώς η αστυνομία εξετάζει και την πιθανότητα ακόμη και να πρόκειται για εκτέλεση πληρωμένου συμβολαίου.

Είναι άλλωστε φανερό ότι οι δράστες με τη μεθοδολογία που ακολούθησαν ήθελαν να προειδοποιήσουν και όχι να σκοτώσουν το γιατρό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button