Επιχειρηματικά Νέα

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος χορηγεί Νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη για την εκπαίδευση Ελλήνων Ορθοπεδικών!

Ειδικότερα το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ανακοίνωσε δωρεά διάρκειας τριών ετών και ύψους $925.000 προς το Hospital for Special Surgery (HSS), στη Νέα Υόρκη, για την υποστήριξη προγραμμάτων επαγγελματικής ανάπτυξης για ορθοπεδικούς χειρουργούς από την Ελλάδα.

Η δωρεά αυτή, επεκτείνει τη δεκαετή συνεργασία μεταξύ του Ιδρύματος και του Hospital for Special Surgery (Νοσοκομείο Ειδικής Χειρουργικής), κατά την οποία περισσότεροι από 75 χειρούργοι από την Ελλάδα έχουν ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα που βοηθούν στη βελτίωση των ιατρικών τους γνώσεων.

Το Hospital for Special Surgery (Νοσοκομείο Ειδικής Χειρουργικής) είναι το πρώτο νοσοκομείο ειδικής χειρουργικής στις ΗΠΑ, και είναι παγκοσμίως γνωστό για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει, ενώ η προαγωγή της επιστήμης της ορθοπεδικής χειρουργικής βρίσκεται στον πυρήνα της αποστολής του.

Το 2015, πάνω από 28.000 γιατροί, χειρουργοί και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου της υγείας από 123 διαφορετικές χώρες, απασχολήθηκαν στα εκπαιδευτικά του προγράμματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button