Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Το διπλό προφυλακτικό κι άλλοι …σεξουαλικοί μύθοι!

Όλο και περισσότερα στοιχεία αποκαλύπτονται σχετικά με το σεξ καθότι οι ειδικοί μελετούν πλέον διεξοδικά την ερωτική δραστηριότητα. Δείτε ποιοι κοινοί μύθοι καταρρίπτονται πια από τις επιστημονικές μελέτες.

Είναι επικίνδυνο τελικά το …διπλό προφυλακτικό; Τι λένε οι ειδικοί

Επικρατεί η κοινή αντίληψη μεταξύ των ανδρών ότι το διπλό προφυλακτικό μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια τους στο σεξ. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού όπως επισημαίνουν οι ειδικοί το διπλό προφυλακτικό έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να σπάσει.

Οι εδικοί του Ινστιτούτου ουρολογικών παθήσεων ΙΜΟΠ μάλιστα συνιστούν στους άνδρες να αποφεύγουν αυτήν τη τακτική γιατί καραδοκεί ο κίνδυνος να σπάσει και έτσι να μην έχουν καμία προστασία τόσο από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα όσο και από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Οι γυναίκες δε θέλουν τόσο σεξ όσο οι άντρες

Νέες έρευνες που έγιναν απέδειξαν ότι το αδύναμο φύλο μπορεί να επιθυμεί και να σκέφτεται τελικά το σεξ όσο και οι άνδρες. Η διαφορά είναι όμως ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα λόγω των ταμπού που υπάρχουν

Δε μένεις έγκυος

Μπορεί οι πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης να είναι λιγότερες στη διάρκεια της έμμηνου ρύσεως αλλά δεν μηδενίζονται, επισημαίνουν οι ειδικοί.

Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος τόσο αυξάνεται η ικανοποίηση

Αμέτρητο μελάνι έχει χυθεί σχετικά με τη γυναίκεια ικανοποίηση και το μέγεθος των ανδρικών προσόντων. Πάντως όλο και περισσότερες επιστημονικές έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το μέγεθος δεν σχετίζεται με τον γυναικείο οργασμό.

Αφροδισιακά δεν είναι μόνο τα οστρακοειδή

Τα θαλασσινά έχουν τη φήμη ότι έχουν διεγερτικές ιδιότητες αλλά νέες έρευνες καθιστούν σαφές ότι ο χυμός ροδιού είναι το νέο φυσικό Βιάγκρα της φύσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button