Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Το κίτρινο χάπι για καλύτερη στύση που «σαρώνει» στο εξωτερικό

Τέλος στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας που απασχολεί ολοένα και περισσότερους Έλληνες, δίνει το νέο σκεύασμα που κυκλοφορεί και στη χώρα μας και κάνει «θραύση» στο εξωτερικό.Και αυτό γιατί έχει άμεση δράση μόλις μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά και έχει διάρκεια έξι ώρες. Αυτό  εξάλου αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του σε σχέση με τα υπόλοιπα σκευάσματα που κυκλοφορούν στα ράφια των φαρμακείων.

Σύμφωνα με στοιχεία, η λήψη των χαπιών αυτών έχει θεαματικά αποτελέσματα, στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας, που ταλαιπωρεί 1 εκ. άνδρες στη χώρα μας εκ των οποίων 1 στους 20 είναι κάτω των 40 ετών. Την ίδια στιγμή σε χώρες του εξωτερικού κάνει τρελές πωλήσεις αφού καθημερινά πωλούνται χιλιάδες κίτρινα χάπια για να βοηθήσουν τους άνδρες να έχουν καλύτερη στύση.

Πότε χάνεται η στύση

Η στυτική δυσλειτουργία όπως εξηγούν οι ειδικοί επσιτήμονες του Ινστιτούτου Ουρολογικών Παθήσεων είναι η επίμονη αδυναμία του άνδρα να επιτύχει και να διατηρήσει στύση κατάλληλη για ικανοποιητική σεξουαλική επαφή.

Βάση μελετών με την πάροδο των χρόνων η συχνότητα του προβλήματος αυξάνεται, δεδομένου ότι μεταξύ των ηλικιών 40 έως 60 ετών προβλήματα στύσης έχουν 1 στους 10 άνδρες, ενώ μετά τα 60 έτη 1 στους 5 άντρες.

Το κίτρινο χάπι, που φέρει την δραστική ουσία Αβαναφίλη (εμπορική ονομασία Spedra) δίνει σύμφωνα με τους ειδικούς, γρήγορη λύση στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας, αφού δρα σε μόλις 10 λεπτά από τη λήψη του και η διάρκεια του ξεπερνά τις 6 ώρες.

Έρευνες που έχουν πραγματοποιεί απέδειξαν ότι η Αβαναφίλη βελτιώνει τη στυτική λειτουργία στους ενήλικες άνδρες με ήπια έως σοβαρή στυτική δυσλειτουργία, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη ή των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία μετά από ριζική προστατεκτομή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button