ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Το μήνυμα Τσιόδρα στην Εκκλησία για τις απαγορεύσεις! Τι είπε για το Άγιον Όρος και τα παιδιά

Αρχική > Άρθρα > Το μήνυμα Τσιόδρα στην Εκκλησία για τις απαγορεύσεις! Τι είπε για το Άγιον Όρος και τα παιδιά

Μήνυμα στην Εκκλησία ώστε να συνεχίσει να τονίζει στους πιστούς ότι φέτος είναι ένα διαφορετικό Πάσχα ώστε να μην επιδιώξουν να πάνε στους ναούς, πέρασε εμμέσως πλήν σαφώς ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των διαπιστωευμένων ιατρικών συντακτών.

Ο κ.Τσιόδρας αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν φοιτητής πριν από 30 χρόνια, όταν επισκέφθηκε το Άγιον Όρος για να διαπιστώσει τον τρόπο ζωής των μοναχών.

Τότε είναι – όπως περιέγραψε – που ένας μοναχός του είπε ότι η αρετή του ανθρώπου δεν είναι “πλυμένα ρούχα που τα κρεμάς στο μπαλκονι να στεγνώσουν”. Η πίστη είναι ένα εσωτερικό βίωμα μία στάση ζωής, είπε χαρακτηρστικά ο κ.Τσιόδρας ο οποίος ευχαρίστησε την Εκκλησία για τη στάση της ώστε να προστατευθούν οι πολίτες.

Τα παιδιά

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας σημειωσε ότι ο ίδιος παίρνει δύναμη στις δύσκολες καταστάσεις από τα μικρά παιδιά, που “έχουν μεγαλύτερη πίστη από εμας”.

Μάλιστα αναφέρθηκε στην περίπτωση του μικρού Νίκου που του απέστειλε επιστολή λέγοντάς τους ότι “θα μας συγχωρέσει ακόμη και να πάνε στραβά τα πράγματα. Τα παιδιά ξέρουν να συγχωρούν με απλότητα” είπε με νόημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button