ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Το παράπονο των γιατρών της Αρκαδίας για τον υπ.Υγείας!

Ειδικότερα το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε Επιστημονική Ημερίδα του Καρδιολογικού Τμήματος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε λεπτομερώς η εμπειρία του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Στην τελετή παραβρέθηκε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας «Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Τρίπολη ο Υπουργός , πριν και μετά την εκδήλωση, συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του Νοσοκομείου.

Συναντήθηκε με όλους εκτός του Ιατρικού Συλλόγου. Αλήθεια δεν αναρωτήθηκε για τη μη παρουσία του θεσμικού του συνομιλητή όπως ο νόμος ορίζει;»

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο υπουργός Υγείας προκαλεί αρνητικές αντιδράσεις σε επίσημους ιατρικούς φορείς καθώς πραγματοποιεί τις συναντήσεις του με το …σταγονόμετρο.

Και συνεχίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας: «Παράλειψη, αμέλεια , κακός προγραμματισμός; Ας το δούμε έτσι γιατί αλλιώς δυσκολευόμαστε να βρούμε αιτιολογία.
Στο όνομα της θεσμικής λειτουργίας έχουν χύσει μελάνι πολλοί κονδυλοφόροι , αυτό όμως οφείλει να αποδεικνύεται στην πράξη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button