ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Τρεις σκιώδεις προσλήψεις στο πολύπαθο ΚΕΕΛΠΝΟ δια χειρός Πολάκη! Όλο το παρασκήνιο και οι μισθοί

Μπορεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης να είναι πολέμιος των αμαρτωλών προσλήψεων του παρελθόντος στο ΚΕΕΛΠΝΟ και να έχει σηκώσει τη σημαία κατά της …διαφθοράς, και ο ίδιος όμως φαίνεται ότι ακολουθεί την ίδια τακτική.

Με φωτογραφική τροπολογία που εντάχθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ψηφίστηκε τελικώς την Πέμπτη στη Βουλή, προσλαμβάνονται με την υπογραφή της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας τρεις ειδικοί σύμβουλοι στο γραφείο του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ.

Μάλιστα έγκυρες πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης επικοινώνησε για πρώτη φορά προσωπικά με εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης, προκειμένου να ψηφιστεί…αθόρυβα η τροπολογία και χωρίς αντιδράσεις.

Οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν πως ο αναπληρωτής υπουργός στα τηλεφωνήματα του εμφανίστηκε με χαμηλούς τόνους ζητώντας τη βοήθεια των συναδέλφων του βουλευτών, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη.

Παύλος Πολάκης

Με βάση την τροπολογία για την πρόσληψη των τριών ειδικών συμβούλων επικαλείται «επιτακτικούς και κατεπείγοντες λόγους δημοσίου συμφέροντος καθώς και ανάγκες προστασίας της δημόσιας υγείας», άγνωστο βέβαια γιατί δεν επαρκούν οι υπάρχοντες σύμβουλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δείτε παρακάτω την επιχειρηματολογία στην τροπολογία για την πρόσληψη των τριών ειδικών συμβούλων:

ΚΕΕΛΠΝΟ

Οι μισθοί των τριών

Και μπορεί ο Παύλος Πολάκης να έλεγε πρόσφατα ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι μια off shore εταιρεία (Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά), ο ίδιος όμως βάζει σήμερα την υπογραφή του για να προσληφθούν άλλοι τρεις στον πολύπαθο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όσο για τους μισθούς τους, σύμφωνα με την τροπολογία οι τρεις ειδικοί συνεργάτες θα αμείβονται συνολικά με 76.000 ευρώ που θα προκύπτουν από τον προϋπολογισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ που είναι επιχορηγούμενο από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Δείτε παρακάτω πως περιγράφονται οι προϋποθέσεις για την πρόσληψη των τριών ειδικών συμβούλων στη φωτογραφική τροπολογία:

ΚΕΕΛΠΝΟ

Κοντά από το βασιλικό ποτίζεται και η …γλάστρα

Και μέσα στην αναμπουμπούλα αυτή φαίνεται πως τυχεροί είναι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ που θα εισπράξουν τελικά τα χρήματά τους από τις υπερωριακές εργασίες των προηγούμενων μηνών που δεν τους είχαν καταβληθεί λόγω του ότι το ΣτΕ είχε ακυρώσει ουσιαστικά τις αποφάσεις του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μετά και τη νόμιμη απομάκρυνση του τέως προέδρου πια Αθανάσιου Γιαννόπουλου, ο Αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης αναγκάστηκε να νομιμοποιήσει τις δαπάνες για την υπερωριακή απασχόληση των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Δαπάνη που αφορά στο χρονικό διάστημα από 1.1.2016 έως 30.6.2016 και κυμαίνεται στις 262 χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εditorial: Οι προσλήψεις και το «αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλη η αλήθεια

Έρχονται αλλαγές στη λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλες οι τελευταίες πληροφορίες

ΚΕΕΛΠΝΟ: Άγριο παρασκήνιο και πιέσεις για τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ.! Όλες οι τελευταίες πληροφορίες

Δείτε πόσα εκατομμύρια μοίρασε σε διαφημίσεις το ΚΕΕΛΠΝΟ σε ένα χρόνο! Τι έδειξε νέος έλεγχος

Νέο πόρισμα καταπέλτης για σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Ποιους «καίει»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button