ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Τσιόδρας: Μαραθώνιος η άρση των μέτρων- Τι συνιστά

Μαραθώνιος αποδεικνύεται κατά τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα η άρση των περιοριστικών μέτρων. Ο κ.Τσιόδρας αναφέρθηκε στο ζήτημα δεδομένου ότι καθημερινά χιλιάδες πολίτες θέτους ερωτήματα σε φορείς και κυβερνητικούς παράγοντες σχετικά με το πότε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικά μας ζωή. «Η άρση των μέτρων δεν είναι εύκολη υπόθεση είναι μαραθώνιος.

Άλλωστε τα κρούσματα συνεχίζουν να υπάρχουν έστω μειωμένα. Δείτε ΕΔΩ τα τελευταία στοιχεία: “Κορονοϊός: Στους 81 οι νεκροί στην Ελλάδα -77 νέα κρούσματα, 1832 συνολικά”

Και αυτό διότι διαφορετικές χώρες βρίσκονται σε διαφορετική φάση της επιδημίας» είπε ο κ.Τσιόδρας, σημειώνοντας ότι πρέπει να τηρηθεί μία λεπτή ισορροπία μεταξύ υγειονομικών μέτρων και οικονομικής σταθερότητας

Πρέπει να μην εφησυχάσουμε είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας και να προσέξουμε διότι οι συνθήκες μπορεί να αλλάξουν, προειδοποίησε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αναφέρθηκε και σε συστάσεις του Αμερικανικού CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) καθώς οι επιστήμονες σημειώνουν ότι δεν είναι εβδομάδες που θα πρέπει να συζητείται τώρα η άρση των μέτρων.

Χαρδαλιάς: Δεν αλλάζουν τα μέτρα

Ο αρμόδιος υφυπουργός Πολιτιής Προστασίας από την πλευρά του επεσήμανε ότι δεν αλλάζιε κάτι στα μέτρα που έοχυν ληφθεί, ενώ υπογράμμισε πως ότι και να γίνει τα μέτρα θα παραμείνουν τουλάχιστον έως τις 27 Απριλίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button