Υπουργός Υγείας: Αυτές είναι οι δύο προϋποθέσεις για τους νέους Διοικητές Νοσοκομείων!

Τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργούν οι νέοι Διοικητές και Υποδιοικητές των Νοσοκομείων σκιαγράφησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον Σκάι περιέγραψε το προφίλ των Νέων Διοικητών Νοσοκομείων, τονίζοντας ουσιαστικά ότι θα πρέπει να είναι παρόντες όταν το νοσοκομείο θα λειτουργεί στο «κόκκινο», ειδικά στις εφημερίες.

«Είναι προϋπόθεση για τους νέους Διοικητές και Υποδιοικητές των Νοσοκομείων την ώρα της μάχης να βρίσκονται στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). Πρέπει να βρίσκονται εκεί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

«Μνημόνια» για τους νέους Διοικητές Νοσοκομείων

Παράλληλα ο υπουργός Υγείας ως δεύτερη προϋπόθεση για να επιλεγεί κανείς ως Διοικητής Νοσοκομείου, έθεσε το γεγονός ότι θα πρέπει να υπογράψει συγκεκριμένους στόχους τους οποίους θα πρέπει να επιτύχει.

Κάτι δηλαδή σαν μνημόνια συνεργασίας με το ΕΣΥ που θα περιλαμβάνουν σχέδια που θα πρέπει να υλοποιήσουν σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.
Στο μεταξύ πάντως ορίσθηκε η Επιτροπή Αξιολόγησης των Διοικητών Νοσοκομείων. Δείτε ΕΔΩ όλα τα ονόματα: «Ποια είναι τα μέλη της επιτροπής που θα περάσουν από crash test τους νέους Διοικητές των Νοσοκομείων! Όλα τα ονόματα»

Πάντως με βάση τις πληροφορίες του HealthReport.gr εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν οι Υποδιοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προκήρυξη για τους Διοικητές Νοσοκομείων που έχει ήδη ετοιμασθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κικίλιας: Σε 5 μήνες μέσω ΑΣΕΠ και ηλεκτρονική πλατφόρμα οι προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στα Νοσοκομεία!

Σχετικά άρθρα

Ο ιστότοπος healthreport.gr χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα