ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Υπουργός Υγείας: Θα μειώσουμε το χρόνο για τις προσλήψεις στα Νοσοκομεία! Τι ετοιμάζει

Αρχική > Άρθρα > Υπουργός Υγείας: Θα μειώσουμε το χρόνο για τις προσλήψεις στα Νοσοκομεία! Τι ετοιμάζει

Μείωση του χρόνου για την πρόσληψη μονίμου προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στο περιθώριο της πρώτης του Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί.

Ο κ.Κικίλιας αναφερόμενος στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία και τις ελλείψεις προσωπικού, επεσήμανε ότι προτίθεται να προωθήσει νομοθετική ρύθμιση για να αλλάξει ο χρόνος πρόσληψης προσωπικού στο ΕΣΥ δεδομένου ότι σήμερα η διαδικασία είναι εξαιρετικά χρονοβόρα.

Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι οι ασθενείς να βασανίζονται στα νοσοκομεία τα όποια όπως είπε ο Βασίλης Κικίλιας:«Δεν θα αφήσουμε αβοήθητα τα νοσοκομεία»!

Πάντως ο κ.Κικίλιας παρουσίασε λεπτομερώς τα κενά που βρήκε στα δημόσια νοσοκομεία αλλά και τη γενικότερα κατάσταση. Διαβάστε ΕΔΩ τις είπε για τις προσλήψεις: «Κικίλιας: «Αυτά τα κενά παρέλαβα στο ΕΣΥ»! Τι δήλωσε για τις προσλήψεις»

Έρχονται 800 νέοι γιατροί στον ΕΟΠΥΥ

Στο μεταξύ ο υπουργός Υγείας προανήγγειλε ότι έχει έλθει ήδη σε συμφωνία με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ώστε να προωθηθούν τις επόμενες ημέρες οι νέες συμβάσεις με 800 γιατρούς για τον ΕΟΠΥΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Κικίλιας: Τα χαμένα 150 εκατ. ευρώ των νοσοκομείων! Τι προανήγγειλε

Οι κομματικές γκρίνιες για την αποπομπή του Προέδρου του ΚΕΣΥ από την επιτροπή αξιολόγησης Διοικητών Νοσοκομείων!

Αλλάζουν «χέρια» οι εγκρίσεις για ειδικές θεραπείες και επεμβάσεις! Έρχεται το τέλος του ΚΕΣΥ;

Θα είναι όλων των ειδικοτήτων όπως είπε ο κ.Κικίλιας ενώ ένα από τα βασικά κριτήρια θα είναι να έχουν λάβει την ειδικότητα μετά το 2011, ώστε να είναι νέοι επιστήμονες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button