ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Υπ.Υγείας: Κικίλιας Κοντοζαμάνης στην Υγεία

Το λιγότερο φαβορί για το υπουργείο Υγείας τον Βασίλη Κικίλια επέλεξε τελικώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις καραμπόλες με τον Μάκη Βορίδη και τον Κώστα Τσιάρα.

Ο Βασίλης Κικίλιας είχε ακουστεί εδώ και μέρες αλλά δεν θεωρούνταν η πρώτη επιλογή κυρίως επειδή δεν γνωρίζει τα θέματα υγείας. Διαβάστε ΕΔΩ τι έγραψε το HealthReport.gr: «Παρασκήνια: Ο νιόπαντρος και το υπουργείο Υγείας!»

Ο Βασίλης Κικίλιας παίζει για υπουργός Υγείας;
Ο Βασίλης Κικίλιας

Ο Πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε τελικώς ένα άκρως προβεβλημένο στέλεχος του κόμματος που μπορεί τουλάχιστον επικοινωνιακά να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του τομέα της Υγείας. Άλλωστε ο Βασίλης Κικίλιας έχει σπουδάσει ιατρική και θεωρείται βέβαιον ότι εντός ολίγον ημερών θα εξοικειωθεί με τα προβλήματα του τομέα της υγείας.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

Ο νέος υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης είναι πολύ γνωστός στα λημέρια του τομέα της Υγείας. Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Υγείας επί Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ θεωρείται άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στο παρελθόν κατείχε και τη θέση του Πρόεδρου του ΕΟΦ.

Βασίλης Κοντοζαμάνης
Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Κοντοζαμάνης είναι αυτός που επιμελήθηκε το πρόγραμμα της ΝΔ για την Υγεία και μάλιστα το παρουσίασε μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν μερικούς μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα τα αγκάθια του νέου υπουργού Υγείας! Τι θα αντιμετωπίσει

Σχετικά Άρθρα

Back to top button