Κορονοϊός και Αθλητισμός

Φέρονται στους ποδοσφαιριστές σαν σε Γουρούνια

Φίλια πυρά δέχεται η βρετανική Κυβέρνηση αλλά και οι ποδοσφαιρικές αρχές της Αγγλίας για την επιλογή της στρατηγικής «ανοσία αγέλης». Με δηλώσεις του ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας Γουέιν Ρούνεϊ ξεσπάθωσε για την επιλογή να καθυστερήσουν να αναστείλουν τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα στη Γηραιά Αλβιόνα.

Άργησαν να πάρουν τη σωστή απόφαση οι αρχές

«Γιατί έπρεπε να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή; Έπρεπε να αρρωστήσει ο Μικέλ Αρτέτα για να κάνουμε το σωστό»; Αναρωτήθηκε σε άρθρο του στους Times. Μάλιστα κατακεραύνωσε τις αγγλικές αρχές. «Για τους παίκτες, τους προπονητές και τις οικογένειές τους ήταν μια ανησυχητική εβδομάδα, στην οποία εσείς δείξατε έλλειψη ηγεσίας, από την κυβέρνηση μέχρι την FA και την Premier League. Τουλάχιστον μετά την έκτακτη συνάντηση πήραν τη σωστή απόφαση» έγραψε σχετικά στο άρθρο του, ο επιθετικός με τη λαμπρή πορεία ως παίκτης της Manchester United ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Ντέρμπι Κάουντι.

Δεν συγχωρώ

«Αν κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς μου προσβληθεί από τον ιό εξαιτίας μου, επειδή θα έπρεπε να αγωνιστώ όταν αυτό δεν είναι ασφαλές, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να σταματήσω. Και δεν θα συγχωρούσα ποτέ τις αρχές» ανέφερε στην κατακλείδα ο Γουέιν Ρούνεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοροναϊός: Το διπλό τεστ στα νοσοκομεία που εντοπίζει τα «κρυφά» κρούσματα! Πως εφαρμόζεται

Πρόστιμο για όσα γυμναστήρια ανοίξουν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button