Η φωνή του ασθενούς

Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου: Από τη διάγνωση έως και το χειρουργείο

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας πραγματοποιεί ανοικτή εκδήλωση στην Αθήνα με θέμα «ΙΦΝΕ: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τη διάγνωση έως και το χειρουργείο», στο πλαίσιο των δράσεών του για την ενημέρωση των ασθενών, του οικογενειακού τους περιβάλλοντος αλλά και του ευρύτερου κοινού σχετικά με τη νόσο του Crohn και την ελκώδη κολίτιδα, παθήσεις που είναι γνωστές και ως Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου (ΙΦΝΕ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, στις 7.00 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 6.30 μ.μ.) στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, – Αίθουσα Νίκη, ημιώροφος).

%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1-16-12-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ομιλητές θα είναι ο κ. Γεώργιος Μπάμιας, Γαστρεντερολόγος, Επιμελητής Α’ στην Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Λαϊκό και ο κ. Ιωάννης Παπακωνσταντίνου, Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Β’ Χειρουργική Κλινική του Αρεταίειου Νοσοκομείου Αθηνών.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με τον κ. Γεώργιο Μπάμια και τον κ. Ιωάννη Παπακωνσταντίνου, όπου το κοινό θα μπορεί να θέσει ερωτήματα για θέματα που το απασχολούν, όπως οι επιπτώσεις των ΙΦΝΕ στους ασθενείς, οι νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπισή τους, οι χειρουργικές επεμβάσεις κ.ά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button