Πολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Φουντώνουν τα σενάρια περί γενικού ανασχηματισμού! Όλες οι πληροφορίες για το υπ.Υγείας

Ο ανασχηματισμός φαίνεται ότι είναι προ των πυλών μετά και την απομάκρυνση της Ρένας Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση λόγω του επιδόματος ενοικίου αλλά και της παραίτησης του συζύγου της κ.Παπαδημητρίου από το υπουργείο Οικονομίας.

Όλες οι πληροφορίες συντείνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα αντικαταστήσει την κ.Αντωνοπούλου αλλά και το σύζυγός της κ.Παπαδημητρίου την Πέμπτη. Ταυτόχρονα θα ορίσει και νέο αντικαταστάτη του Κώστα Ζουράρη.

Τι θα γίνει στο υπουργείο Υγείας

Μ αυτά και μ αυτά όμως φούντωσαν και τα σενάρια περί γενικού ανασχηματισμού, δεδομένου ότι η κυβέρνηση επιχειρεί -όπως λένε καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.grνα κρατήσει ψηλά το προφίλ της.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες,οι δύο Κρητικοί του υπουργείου Υγείας, παρότι έχουν απασχολήσει σφόδρα το Μέγαρο Μαξίμου, αναμένεται να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Βέβαια οι συζητήσεις για το ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει στο υπουργείο Υγείας όταν γίνει ανασχηματισμός, έχουν ξεκινήσει εδώ καιρό, τόσο εκτός όσο και εντός της κυβέρνησης. Διαβάστε ΕΔΩ ενδεικτικά: “Παρασκήνια: Άρχισαν τα στοιχήματα για τον ανασχηματισμό!”

Ο προβληματισμός στο Μέγαρο Μαξίμου– λένε πληροφορίες του HealthReport.gr– έγκειται στο γεγονός ότι οι δύο άνδρες έχουν εξαιρετικά κακές σχέσεις μεταξύ τους, αν και το τελευταίο διάστημα υποχρεώνονται να συνευρίσκονται σε διάφορες εκδηλώσεις και λόγω του γενικότερου προεκλογικού κλίματος που επικρατεί, αλλά και επειδή έχει ζητηθεί…άνωθεν!

Αξιοσημείωτο είναι πως στην Κουμουνδούρου συνεχίζονται οι γκρίνιες από ορισμένους που δεν εγκρίνουν τις συνεχείς επιθέσεις και το ύφος του Π.Πολάκη. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από τον πρωθυπουργό ο οποίος να υπενθυμίσουμε συνδέεται με στενή φιλία με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Ο ίδιος λένε οι πηγές του HealthReport.gr είναι προετοιμασμένος και για τα δύο σενάρια και έχει έτοιμη τη …“βαλίτσα” του ακόμη και για αποχώρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρασκήνια: Χειροτερεύουν οι σχέσεις στο υπ.Υγείας! Γιατί χάλασε πάλι το κλίμα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button