ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Φόβος στους εργαζόμενους του ΕΣΥ! Ασθενής μαχαίρωσε Νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός

Αρχική > Άρθρα > Φόβος στους εργαζόμενους του ΕΣΥ! Ασθενής μαχαίρωσε Νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός

Τελειωμό δεν έχουν όπως φαίνεται οι βιαιοπραγίες σε βάρος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του ΕΣΥ.

Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας και νέα επεισόδια προκαλώντας έτσι το φόβο και τον τρόμο στους εργαζομένους στο ΕΣΥ. Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα, τα επεισόδια ήταν απανωτά. Διαβάστε ΕΔΩ τι έγινε: “Βιαιοπραγίες κατά γιατρών και νοσηλευτών σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας! Τρία επεισόδια στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας”

Πάντως όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ η κατάσταση έχει ξεφύγει και για του λόγου του αληθές αναφέρουν ότι χειρουργημένος ασθενής επιτέθηκε με μαχαίρι στην Προϊσταμένη του τμήματος του Ερυθρού νοσοκομείου όπου νοσηλεύονταν.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ στην Αγγειοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός την Παρασκευή 11/1/2019 εξήλθε λαθραία από την κλινική. Την Δευτέρα 14/1/2019 στις 7πμ ο εν λόγω Ασθενής που είχε επιστρέψει στην κλινική έστησε ενέδρα στην Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του Τμήματος.

Όταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ και αντίκρισε την Προϊσταμένη και μια άλλη συνάδελφο, βρίζοντας αναίτια επιτέθηκε στη Προϊσταμένη με μαχαίρι, χωρίς να προηγηθεί κάτι. Το χειρουργείο που υπεβλήθη πήγαινε πολύ καλά.

Μαχαίρωσε τη Προϊσταμένη στο μηρό προκαλώντας βαθιά τραύματα. Φώναξαν βοήθεια οι παριστάμενοι και δύο αστυνομικοί που φρουρούσαν κρατούμενο σε θάλαμο της κλινικής τον αφόπλισαν και κάλεσαν την αστυνομία. Εάν δεν ήταν οι δύο αστυνομικοί θα σκότωνε την Νοσηλεύτρια; αναρωτιούνται οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ

Πάντως οι  αστυνομικοί που κλήθηκαν από τους αστυνομικούς – φρουρούς συνέλαβαν τον Ασθενή και δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η προϊσταμένη νοσηλεύτηκε δύο ημέρες στο Νοσοκομείο Ερυθρός (16.1.2019 εξήλθε) είναι καλά στην υγεία της.

Βάση των ισχυρισμών των εργαζομένων προξενεί εντύπωση η στάση του Διοικητή. Δεν είπε τίποτα. Δεν έκανε τίποτα και κάλεσε να αποσιωπήσουν το γεγονός. Δεν επισκέφθηκε καν τη συνάδελφο στο θάλαμο του Νοσοκομείου που νοσηλευόταν αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριο “κύμα” ξυλοδαρμών κατά γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Show More

Σχετικά Άρθρα

Back to top button