Πολιτική Υγείας

Χάος στις εκλογές του ΙΣΑ! Σταμάτησε η ψηφοφορία. Γιατί άνοιξαν οι κάλπες

Στον αέρα βρέθηκαν οι εκλογές του ΙΣΑ καθώς σταμάτησε η διαδικασία της ψηφοφορίας το πρωί της Κυριακής. Και ενώ όλα ξεκίνησαν κανονικά, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν ονόματα υποψηφίων σε δύο και τρία ψηφοδέλτια. Προς στιγμήν επικράτησε πανικός με τους υποψηφίους και τις παρατάξεις να κατηγορεί ο ένας τον άλλο.

Αμέσως τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής έσπευσαν στο σημείο και διέκοψαν τη διαδικασία. Το απίστευτο είναι πως χρειάστηκε να ανοίξουν τις κάλπες κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί και να ακυρώσουν τα ψηφοδέλτια. Να σημειωθεί ότι έως εκείνη την ώρα είχαν ψηφίσει 194 γιατροί.

Οι υπεύθυνοι του ΙΣΑ κάλεσαν τους γιατρούς που είχαν ήδη ψηφίσει προκειμένου να επαναλάβουν την ψήφο τους.
Μετά και την ενημέρωση των επικεφαλής των συνδυασμών, αποφασίστηκε να διακοπεί η διαδικασία και να τυπωθούν καινούργια ψηφοδέλτια. Οι περισσότεροι γιατροί βρίσκονται ακόμη στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου όπου και ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία.

Η ψηφοφορία συνεχίζεται πια καθώς τυπώθηκαν και μεταφέρθηκαν τα νέα ψηφοδέλτια. Ωστόσο η διαδικασία έχει αμαυρωθεί καθώς επικρατεί ένταση μεταξύ των παρατάξεων και η μία κατηγορεί την άλλη για προσπάθεια νόθευσης των εκλογών.

Να σημειωθεί τέλος ότι μόνο για την Κυριακή 12 Οκτωβρίου η διαδικασία της ψηφοφορίας παρατείνεται έως τις 19:52 .

Σχετικά Άρθρα

Back to top button