ΆρθραΔημοφιλήΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Χάος στο ΚΑΤ από τον απολυμένο διοικητή! Μπλόκαραν τα χειρουργεία

Μια απίστευτη κατάσταση σε βάρος των ασθενών δημιουργήθηκε το πρωί της Πέμπτης σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας το ΚΑΤ.

Την ώρα που ασθενείς είχαν ετοιμασθεί και ήταν έτοιμοι να μπουν στο χειρουργείο για την προγραμματισμένη τους επέμβαση, πάγωσαν τα πάντα στο νοσοκομεία.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr ο απερχόμενος διοικητής του νοσοκομείου αρνήθηκε να υπογράψει ώστε να ξεκινήσουν τα χειρουργεία με αποτέλεσμα ασθενείς που βρισκόταν ήδη στην διαδικασία της αναμονής να …κολλήσουν στον προθάλαμο των χειρουργικών αιθουσών.

Στο νοσοκομείο προκλήθηκε αναστάτωση αφού είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο σε δημόσιο νοσοκομείο.
Οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι ο διοικητής παρά τις πιέσεις του ιατρικού προσωπικού αρνιόταν να δώσει το πράσινο φως.
Χρειάστηκε τελικώς να επέμβει ο αναπληρωτής διοικητής επίσης υπό αποχώρηση μετά τις τελευταίες αλλαγές στις διοικήσεις, για να ξεκινήσουν κανονικά τα χειρουργεία.

Πληροφορίες του HealthReport.gr τονίζουν ότι ο αναπληρωτής διοικητής επικοινώνησε με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον ενημέρωσε σχετικά ενώ τόνισε πως ο πολιτικός του πολιτισμός δε θα του επέτρεπε να αφήσει να καταρρεύσει το νοσοκομείο.

Έτσι με την υπογραφή του αναπληρωτή διοικητή ξεκίνησαν τελικώς μετά από περίπου 1,5 ώρα οι χειρουργικές επεμβάσεις στο ΚΑΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Μόνο στο HealthReport.gr: ποιοι διοικητές νοσοκομείων μένουν και ποιοι φεύγουν! Όλα τα ονόματα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button