Ειδήσεις ΥγείαςΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Χέρι βοηθείας στους πληγέντες και από τους εργαζόμενους του ΙΦΕΤ! Που συγκεντρώνουν υλικά

Ένα Ινστιτούτο που οι εργαζόμενοί του γνωρίζουν καλά τι σημαίνει το αγαθό της υγείας, δεδομένου ότι παλεύουν καθημερινά για την παραγωγή και εξασφάλιση φαρμάκων.
Έτσι το ΔΣ του Σωματείου των Εργαζομένων στο ΙΦΕΤ με απόφαση του διέθεσε όλο το υλικό που είχε ήδη συγκεντρώσει σε ρούχα, κλινοσκεπάσματα, παπούτσια και άλλα υλικά στους πληγέντες από την καταστροφή.

Έτσι από σήμερα καλούν όλους τους πολίτες να συνδράμουν και να μεταφέρουν στην έδρα του ΙΦΕΤ στο 18ο Χιλ της Λεωφόρου Μαραθώνος στην Παλλήνη Αττικής, ρούχα, παπούτσια, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα, και άλλα είδη πρώτης ανάγκης ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που χτυπήθηκαν από την πύρινη καταστροφή.

Η παράδοση θα γίνεται στην πύλη της εταιρείας όλο το 24ωρο.
Καθημερινά οι εργαζόμενοι του ΙΦΕΤ θα αποστέλλουν την ανθρωπιστική βοήθεια σε όλους όσοι έχουν ανάγκη μέσω των επαφών με οργανώσεις των κοντινών περιοχών.

Μεμονωμένες οικογένειες που έχουν ανάγκη μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ: 6937136555 Κακαριάρης Γιώργος Πρόεδρος ΔΣ του Σωματείου των Εργαζομένων στο ΙΦΕΤ & Παπαγιαννάκη Κατερίνα (ταμίας ΔΣ) +30 693 6580660 ώστε να τους διατίθενται υλικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button