ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Χαρδαλιάς: Γιατί είμαι τόσο αυστηρός! Τι απαντά στους επικριτές του

Στα επικριτικά σχόλια που δέχεται από πολλούς για το αυστηρό του ύφος απάντησε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ.Χαρδαλιάς αναφερόμενος στα σχόλια που δέχεται είπε πως παρά την κριτική, θα συνεχίσει με αυτός το ύφος δεδομένου ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα πολιτών που δεν υπακούνε στα περιοριστικά μέτρα. Διαβάστε ΕΔΩ τι έγραψε στη στήλη “Παρασκήνια” για το αυστηρό ύφος του Νίκου Χαρδαλιά το HealthReport.gr: “Ο εντός και οι εκτός …έδρας!”

ο νέος κορονοιός

«Είμαστε μια δημοκρατία της πειθούς» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Χαρδαλιάς ενώ όπως εξήγησε τη στιγμή που η πλειοψηφία των πολιτών μένει σπίτι, κάποιοι λίγοι δυστυχώς αδιαφορούν.

Οι συνεχείς εκκλήσεις μας και ναι η αυστηρότητα μας, αφορά εκείνους, είπε με νόημα ο Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας μάλιστα ότι «Δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν αλλά κάνουμε μια προσπάθεια. Ευγνωμονούμε τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Μαζί τους μετράμε μέρες και βδομάδες μέχρι να πάρουμε πίσω τη ζωή μας.

Ο υφυπουργός έστειλε και μήνυμα στους «Αδιάφορους και απερίσκεπτους» όπως είπε, ότι δεν θα ανεχθούμε την ανεύθυνη στάση τους, που υπονομεύει τη στάση των πολλών.

«Δεν είναι θέμα μαγκιάς για κανέναν, αλλά ζήτημα για μια ολόκληρη κοινωνία. Και στο διακύβευμα αυτό δεν θα κάνω βήμα πίσω”, κατέληξε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button