ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Χαρδαλιάς: Δεν μπορεί σε κάθε παραλία και κάθε λεωφορείο να υπάρχει ένας αστυνομικός

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της απογευματινής ενημέρωσης για το νέο κορονοϊό, αναφέρθηκε στις εικόνες από το λεωφορείο στην παραλιακή που ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο.

Όπως είπε, είναι υπόθεση όλων μας ακόμα και των οδηγών των λεωφορείων, να τηρούνται τους κανόνες. “Δε μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός σε κάθε λεωφορείο” είπε χαρακτηριστικά.  Ούτε μπορεί σε κάθε λεωφορείο σε κάθε μέσο μαζικής μεταφοράς να υπάρχει ένας αστυνομικός που κόβει πρόστιμα, ούτε οι 300 βοηθοί επιβατών μπορούν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, προσέθεσε.

Υπενθύμισε ότι από αύριο, Δευτέρα 18/5, επιτρέπονται οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική χώρα, στην Κρήτη και στην Εύβοια. Επίσης, ενημέρωσε ότι από αύριο επαναλειτουργούν ανοιχτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η δεύτερη φάση εξελίσσεται ομαλά. Η εικόνα από τις εκκλησίες ήταν πολύ καλή… Θετικός είναι ο απολογισμός και από τις παραλίες με κάποιες εξαιρέσεις…” συμπλήρωσε.

Ανακοίνωσε επίσης ότι φέτος δεν θα παραχωρηθούν χώροι για την καθιερωμένη προσευχή κατά τη λήξη της νηστείας του Ραμαζανιού

Σχετικά Άρθρα

Back to top button