ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Χαρδαλιάς: Κλειστά καταστήματα και εκκλησίες έως και τις 11 Απριλίου! Παράταση των μέτρων

Παρατείνονται για λίγες ημέρες ακόμη επισήμως τα λουκέτα στα καταστήματα που είναι ήδη κλειστά σε όλη τη χώρα, δεδομένα ότι βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της εξαπλωσης του ιού στη χώρα μας.

Κλειστές θα συνεχίσουν να είναι και οι εκκλησίες έως και τις 11 Απριλίου. Μάλιστα η ανακοίνωση έγινε τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη ιεράρχες που επιθυμούν να ανοίξουν εκκλησίες για να πηγαίνουν οι πιστοί. Κάτι βέβαια με το οποίο δεν συμφωνεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με βάση τις τελευταίες του τοποθετήσεις.

Παράταση καραντίνας

Η παράταση στο κλείσιμο των καταστημάτων και των εκκλησιών για λίγες ημέρες ακόμη, είναι κάτι που βέβαια αναμενόταν αφού η καραντίνα και των πολιτών δεν αναμένεται να λήξει στις 6 Απριλίου αλλά όπως λένε πηγές του HealthReport.gr, είναι πιθανό να παραταθεί μέχρι το τέλος Απριλίου.

Εξάλλου σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα, για να μπορεί να γίνει εκτίμηση της κατάστασης και της πορείας της νόσου, θα χρειασθούν λίγες εβδομάδες ακόμη για να μπορούν να αποφανθούν οι οι ειδικοί εάν τα μέτρα ήταν τελικά αποτελεσματικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button