ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Χαρδαλιάς: Τουλάχιστον 28 τα κρούσματα κορονοϊού στο Περιστέρι- Σε διαδοχικές φάσεις Μάιο και Ιούνιο η άρση των μέτρων

Για τουλάχιστον 28 κρούσματα κορονοϊού στο Περιστέρι έκανε λόγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς προσθέτοντας ότι η κλινική τέθηκε ήδη σε καραντίνα.

Επίσης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά τη διάρκεια της ημερήσιας ενημέρωσης για τον κορονοϊό μίλησε και για μια δεύτερη δομή στα νότια προάστια όπου ένας από τους ασθενείς δυστυχώς κατέληξε.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να στείλει αυστηρό μήνυμα στους υπεύθυνους της εν λόγω δομής τονίζοντας πως θα ελεγχθούν και σημείωσε: «Εκπτώσεις στην άσκηση των καθηκόντων όσων διαχειρίζονται ανθρώπινη ζωή δεν πρόκειται να υπάρξουν για κανέναν».

Τι είπε για την άρση των μέτρων

Παράλληλα ανέφερε πως τα μέτρα θα αρθούν σταδιακά Μάιο και Ιούνιο και θα αξιολογούνται κάθε εβδομάδα ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ανακοίνωσε επίσης την παράταση της καραντίνας σε περιοχές του οικισμού Νέας Σμύρνης Λάρισας έως τις 30 Απριλίου για προληπτικούς λόγους.

Ο ίδιος τόνισε πως η απόφαση ελήφθη για καθαρά προληπτικούς λόγους καθώς τα επαναληπτικά δείγματα που ελήφθησαν ήταν αρνητικά. Επίσης ανακοίνωσε την άρση απαγόρευσης λειτουργίας λαϊκών αγορών σ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button