ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Χωρίς εισφορά αλληλεγγύης τα αναδρομικά που εισέπραξαν οι γιατροί! Πόσα χρήματα κερδίζουν

Δεν θα χρειασθεί τελικά να καταβάλουν ειδική εισφορά αλληλεγγύης οι γιατροί του ΕΣΥ που έλαβαν πρόσφατα αναδρομικά για δύο έτη έπειτα από σχετικές δικαστικές αποφάσεις.

Και αυτό διότι ειδική ρύθμιση που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών απαλλάσσει όλους όσοι ανήκουν στα ειδικά μισθολόγια και έλαβαν αναδρομικά. Διαβάστε ΕΔΩ πόσα χρήματα πήραν ανάλογα τη βαθμίδα: «Δόθηκαν τα αναδρομικά στους μισούς γιατρούς του ΕΣΥ! Ποιοι θα περιμένουν»

Η νέα ρύθμιση που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει ξεκάθαρα ότι οι υποχρεώσεις των γιατρών εξαντλήθηκαν με την παρακράτηση φόρου 20% που έχει προηγηθεί πριν ακόμη δοθούν τα αναδρομικά αφού καταβλήθηκαν καθαρά.

Να σημειωθεί ότι η ειδική εισφορά αλληλεγγύης εάν καταβαλλόταν από τους γιατρούς θα κυμαινόταν από 7,5%-10% επί του ποσού που εισέπραξαν αφού πρόκειται για μία κλιμακωτή παρακράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόφαση βόμβα της Δικαιοσύνης δικαιώνει τους γιατρούς του ΕΣΥ για νέα αναδρομικά και αυξήσεις μισθών! Πόσα θα εισπράξουν

Πόσα χρήματα θα πάρουν οι γιατροί του ΕΣΥ από τα νέα αναδρομικά! Παραδείγματα ανά βαθμίδα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button