ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Όλοι οι φορείς της Υγείας στις 3 Μαρτίου στο υπ.Υγείας! Πρωτοφανής ανοικτή συγκέντρωση

Στόχος να πραγματοποιήσουν μία ανοικτή σε όλους συγκέντρωση (13:30μ.μ)  μέσα στην «καρδιά» του υπ.Υγείας, στο Αμφιθέατρο, συζητώντας μαζικώς για τα προβλήματα αλλά και ζητώντας από την πολιτική ηγεσία έστω να ακούσει όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Το κάλεσμα έρχεται από τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας ενώ αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι όλων των φορέων, των γιατρών, των κλινικών, των διαγνωστικών κέντρων, των φυσικοθεραπευτών, των φαρμακοποιών κ.λ.π.

Στην ατζέντα της πρώτης αυτής ανοικτής σε όλους συγκέντρωση θα είναι φυσικά το ασφαλιστικό, αλλά και ζητήματα που αφορούν τη Δημόσια Υγεία, το προσφυγικό ζήτημα, τον Έλληνα ασθενή και τους παρόχους υγείας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των επιστημονικών φορέων να συμμετάσχουν στην σημαντική αυτή συγκέντρωση, προκειμένου να διατυπώσουν τις απόψεις και θέσεις τους «πάνω σε αυτά τα καυτά ζητήματα, που αφορούν την επιβίωση και το μέλλον της Χώρας μας. Περιθώρια για αποστασιοποίηση δεν υπάρχουν».

Πάντως δεν είναι τυχαία αυτή η συγκέντρωση των φορέων στο υπουργείο Υγείας. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εδώ και καιρό δε συναντά εκπροσώπους πολλών κλάδων με αποτέλεσμα να μην μπορούν και να εκφράσουν τα όποια προβλήματά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Editorial: Ένα «Αριστερό» υπουργείο Υγείας κρυμμένο πίσω από κλειστές πόρτες!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button