Επιχειρηματικά Νέα

Όταν ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες φθάνουν Αυστραλία!

Με 6 οφθαλμολογικά προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί στην Ελλάδα, η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία RAFARM «πατάει πόδι» και στην Αυστραλία.

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM, με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην φαρμακευτική αγορά, συνεχίζει την αλματώδη ανάπτυξή της εκτός Ελλάδος, πετυχαίνοντας μιας στρατηγικής σημασίας συμφωνία με μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στην Αυστραλία.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της παρουσίας της εταιρείας, διεθνώς, το αντικείμενο της συμφωνίας, αφορά στην κυκλοφορία προϊόντων ανάπτυξης και παραγωγής της RAFARM, στην αγορά της Αυστραλίας.

Σε πρώτη φάση, η συνεργασία περιλαμβάνει την κυκλοφορία σειράς 6 Οφθαλμολογικών προϊόντων αμιγώς εσωτερικής ανάπτυξης. Δύο εξ’ αυτών είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά της Αυστραλίας από τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ στο εγγύς χρονικό διάστημα έχει δρομολογηθεί η κυκλοφορία των υπολοίπων προϊόντων.

Η συγκεκριμένη συνεργασία έχει τεθεί σε γερές βάσεις με στόχο στο άμεσο μέλλον να επεκταθεί σε περισσότερες θεραπευτικές κατηγορίες.

Ο κ. Άρης Μητσόπουλος, Αντιπρόεδρος RAFARM δήλωσε ότι: «Η συμφωνία αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία της RAFARM και ιδιαίτερα των τμημάτων Έρευνας & Ανάπτυξης και Ρυθμιστικών Υποθέσεων/Εγκρίσεων, καθώς αποδεικνύει την εμπειρία και την εξειδίκευση της RAFARM στις διαδικασίες έγκρισης που διασφαλίζουν υψηλής ποιότητας φακέλους και την ικανότητα για την υλοποίηση επιτυχημένων διεθνών συνεργασιών.

Παράλληλα, αποδεικνύει την ποιότητα των φαρμακευτικών προϊόντων που παράγει η RAFARM, ενώ βοηθά στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης για την ποιότητα των ελληνικών φαρμάκων, σε όλο τον κόσμο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button