Επιχειρηματικά ΝέαΦάρμακα

Όταν η εξωστρέφεια βραβεύεται!

Η Ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, τιμήθηκε για την επιχειρηματική αριστεία, τον εξαγωγικό της προσανατολισμό και την ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων σε όλον τον κόσμο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Active Greece Awards 2015, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς.

Η εκδήλωση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες βραβεύσεις των ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Τουρισμού αλλά και σημαντικών φορέων που προάγουν την ελληνική επιχειρηματικότητα όπως τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγών, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων.

Η ELPEN στα 50 χρόνια λειτουργίας της και επένδυσης στην Έρευνα & Ανάπτυξη, με το βραβείο Εξωστρέφειας επιβεβαιώνει την ποιότητα των προϊόντων της και την ανταγωνιστικότητά της τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Παράλληλα, η ELPEN συμβάλλει στη διεθνή ανάπτυξη και αναγνώριση του ελληνικού φαρμάκου και κυρίως συμβάλλει στην στήριξη της ελληνικής οικονομίας, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τις επενδύσεις.

Η εκδήλωση Active Greece Awards 2015 διοργανώνεται από τον εκδοτικό οργανισμό Active Business Publishing με την τεχνική υποστήριξη της Stat Bank.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button