Επιχειρηματικά Νέα

Όταν η φαρμακοβιομηχανία «εισβάλει» στην τέχνη! Η Evripides Art Gallery στην 24η Art Athina

Τελικά και οι φαρμακευτικές εταιρείες θέλουν την …τέχνη τους!
Παρούσα με το μεγαλύτερο «περίπτερο» στην 24η Art Athina, από τα μεγαλύτερα event τέχνης που διεξάγονται στην πόλη, ήταν η Evripides Art Gallery του Κώστα Ευριπίδη της Genesis Pharma.

Ο Κώστας Ευριπίδης με την υπεύθυνη της έκθεσης Ελευθερία Γκούφα και τον αν.Καθηγητή του ΕΚΠΑ Μάνο Στεφανίδη

Μπορεί ο Κώστας Ευριπίδης να είναι γνωστός στην αγορά φαρμάκου, αλλά πριν λίγα χρόνια έκανε το μεράκι του στην τέχνη πράξη, δημιουργώντας την Evripides Art Gallery τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο.

Ο Κώστας Ευριπίδης μεταξύ άλλων με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κ.Μπακογιάννη την υπεύθυνη της έκθεσης Ελευθερία Γκούφα και την ζωγράφο Στέλλα Καπεζάνου

Στην πρόσφατη 24η Art Athina, που διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο, από το «περίπτερο» της Evripides Art Gallery πέρασαν ουκ ολίγοι επώνυμοι αλλά και σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο περίπτερο της Evripides Art Gallery με τον Κώστα Ευριπίδη, τον Δημαρχο Κώστα Μπακογιάννη την υπεύθυνη της έκθεσης Ελεθερία Γκούφα

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, της πρώτης κυρίας της χώρας Μαρέβας Μητσοτάκη, του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και πολλών άλλων.

Στην Evripides Art Gallery και η πρώτη κυρία της χώρας Μαρέβα Μητσοτάκη με την Ελευθερία Γκούφα
Show More

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close