Πολιτική Υγείας

Όταν η AbbVie ”μαγειρεύει” για καλό σκοπό!

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της συγκεντρώθηκαν στην κουζίνα του κτήματος Θωμαδάκη,στο Ηρακλείο Κρήτης, και μαζί με μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης παρασκεύασαν γεύμα 50 ατόμων για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Το μενού που παρασκευάστηκε, προσφέρθηκε μέσω της εθελοντικής ομάδας GIVE, σε 50 συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν οι εργαζόμενοι της AbbVie μέσα από την κοινή δράση, να βιώσουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ρευματικά νοσήματα στην καθημερινότητα τους.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, Κατερίνα Κουτσογιάννη,σχολιάζοντας αυτή τη «μαγειρική»σύμπραξη δήλωσε: «Ήταν πραγματικά συγκινητικό το ενδιαφέρονκαι οι ερωτήσεις των ανθρώπων της AbbVie για να μάθουν όσον το δυνατόν περισσότερα πράγματα για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τη δύσκολη καθημερινότητά μας.
Μέσω αυτής της δράσης αποκτήσαμε καινούργιους φίλους, αλλά και νέους σύμμαχους στον αγώνα για την ενημέρωση του κόσμου για τη σοβαρότητα των νοσημάτων μας και την ανάγκη ανεύρεσης καινοτόμων θεραπειών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ρευματικά νοσήματα».
Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλοςτης AbbVie, Πασχάλης Αποστολίδης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μοιραστήκαμε χρόνο και εμπειρίες με τα μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης και δημιουργήσαμε μαζί μια αλυσίδα προσφοράς με κοινό παρανομαστή όσους έχουν ανάγκη.
Ήταν μια εμπειρία που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τη μάχη που δίνουμε καθημερινά για τη βελτίωση της υγείας των συνανθρώπων μας», είπε καταλήγοντας ο κος Αποστολίδης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button