Επιχειρηματικά ΝέαΦάρμακα

Όταν η Bayer επιβραβεύει την καινοτομία! Μεγάλος διαγωνισμός

Γι αυτό άλλωστε αναζητά συνεχώς δημιουργικό δυναμικό, καθώς η εταιρεία εκτιμά ότι οι συνεργασίες που συνδυάζουν την υπάρχουσα τεχνογνωσία είναι το κλειδί για την καινοτομία και την επιτυχία.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αξιοποιεί την τεχνολογία και την επιστήμη προς όφελος ασθενών και γιατρών, στηρίζοντας ξανά την επιχειρηματική καινοτομία μέσω του προγράμματός της Grants4Apps Accelerator 2015.

Το Grants4Apps είναι ένα πρόγραμμα της Bayer για εξαιρετικά καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις (startups) που εμπλέκονται στον τομέα του λογισμικού, του hardware και των τεχνολογιών της ψηφιακής υγείας. Η Bayer επενδύει περί τις 50 χιλιάδες ευρώ σε κάθε επιλεγμένη επιχείρηση με προοπτική για ποσοστό <10% μετοχικό κεφάλαιο σε περίπτωση εξόδου.

Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν χώρο γραφείων για 100 ημέρες στα Κεντρικά του Τμήματος Φαρμάκων της Bayer στο Βερολίνο. Συνεχίζοντας την περσινή επιτυχία του προγράμματος, το ανοιχτό πρόγραμμα καινοτομίας καλεί και φέτος τους ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο να καταθέσουν τις προτάσεις τους από την 1η Απριλίου έως και 31η Μαΐου.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε σημαντική Ελληνική διάκριση, στο αντίστοιχο πρόγραμμα που «έτρεξε» το 2014. Πρόκειται για την πλατφόρμα αναζήτησης reportbrain(www.reportbrain.com), η οποία «διαβάζει» τις διαθέσιμες ειδήσεις από όλο τον κόσμο και «καταλαβαίνει» τις μεταξύ τους σχέσεις με τον ίδιο τρόπο που το κάνει η ανθρώπινη λογική!

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Μαΐου, 2015. Τον Ιούνιο, μια ειδική επιτροπή, θα επιλέξει τους πέντε νικητές που θα φιλοξενηθούν για 3.5 μήνες, από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2015, στοAccelerator στα Κεντρικά Γραφεία της Bayer, στο Βερολίνο. Δηλώστε και εσείς συμμετοχή και μπορεί μια ακόμη Ελληνική ιδέα να διακριθεί και να γίνει πραγματικότητα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button