Ειδήσεις ΥγείαςΦάρμακα

Όταν η ELPEN εκπαιδεύει!

 

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Γαστρεντερολογίας, παρουσία του Αναπληρωτή Επικεφαλής της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, κ.Τakero Mori.

 

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν θεωρητικές διαλέξεις 2,5 ωρών ενώ ακολούθησαν 6 ώρες handson πρακτικής εξάσκησης σε σύγχρονες ενδοσκκοπικές τεχνικές που δίδαξαν μεταξύ άλλων, οι διεθνούς φήμης Γαστρεντερολόγοι,Καθηγητής Hiroshi Kashida (Kinki University,School of Medicine,Osaka,Japan),Yoriaki Komeda (Kinki University, Department of Gastroenterology, Osaka,Japan),Takataro Fukuhara (Τμήμα Μοριακής Γενετικής, Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Επιστήμης,Τμήμα Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας, Kansai Medical University, Osaka, japan) και Arjun Koch (Erasmus University, MedicalCenter, Rotterdam,The Netherlands).

 

Οι ενδοσκοπικές επεμβατικές τεχνικές που παρουσιάστηκαν αποτελούν την πιο Σύγχρονη Γνώση στη Γαστρεντερολογία, στις οποίες εκπαιδεύτηκαν συμμετέχοντας ενεργά και οι 44 εκπαιδευόμενοι και περιελάμβαναν Ενδοσκοπική Εκτομή του Βλεννογόνου, Ενδοσκοπική Υποβλεννογόνια Εκτομή, Clipping -Stenting Techniques, Ενδοσκοπική Πολυπεκτομή και Peroral Endoscopic Myotomy.

 

Οι 44 εκπαιδευόμενοι απ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Ισπανία, Τσεχία), αφού παρακολούθησαν το Σεμινάριο υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος, είχαν την τιμή να παραλάβουν από τον κ.Τakero Μori, δίπλωμα συμμετοχής πιστοποιημένο με μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME).

 

Oι Επιστημονικοί Υπεύθυνοι- Οργανωτές του Διεθνούς Σεμιναρίου σημείωσαν ότι «Οι διεθνούς αναγνώρισης επιστήμονες από την Ιαπωνία και την Ολλανδία, το υπερσύγχρονο ερευνητικό Κέντρο και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της ELPEN κατέστησαν το Σεμινάριο ένα πραγματικό υπόδειγμα εκπαίδευσης.

 

Η ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων θέτει τα θεμέλια ώστε το Σεμινάριο να επαναληφθεί στο εγγύς μέλλον,» ανέφερε ο Δρ. Α.Παπαλόης, Βιολόγος, Διευθυντής Ε&ΠΚ ELPEN.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button