Επιχειρηματικά Νέα

Όταν η Novartis Hellas εκπαιδεύει!

Η Novartis Hellas, πιστή στην έννοια της Εταιρικής Υπευθυνότητας, για 4η χρονιά συμμετείχε δυναμικά στο πρόγραμμα Business Days που διοργανώνει το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων & Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιώντας εκπαιδευτική ημερίδα με τη συμμετοχή διακεκριμένων στελεχών και φοιτητών Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Η εταιρεία υποδέχτηκε στα κεντρικά της γραφεία 90 φοιτητές από Φαρμακευτικές, Ιατρικές, Οικονομικές και Πολυτεχνικές Σχολές. Οι φοιτητές ενημερώθηκαν για θέματα που άπτονται της φαρμακευτικής βιομηχανίας, συνομιλώντας με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

Η ημερίδα είχε ως στόχο την ενίσχυση της επαφής των νέων με την αγορά εργασίας και τη διεύρυνση των δυνατοτήτων απασχόλησής τους μέσω της ενημέρωσής τους για το γενικότερο λειτουργικό πλαίσιο μιας φαρμακευτικής επιχείρησης και των επιμέρους τμημάτων της.

Για περισσότερες από επτά ώρες, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν έμπειρα στελέχη της Novartis Hellas, που τους κατατόπισαν σχετικά με τη λειτουργία, τις πρακτικές και την κουλτούρα της εταιρείας, λαμβάνοντας παράλληλα πολύτιμες επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με τα επόμενα βήματά τους.

«Οι νέοι είναι το μέλλον και θεωρούμε υποχρέωσή μας να τους δώσουμε όλα τα πολύτιμα εφόδια που θα τους καθοδηγήσουν στη μετέπειτα πορεία τους», δήλωσε σχετικά η κα Φωτεινή Μπαμπανάρα, Επικεφαλής Επικοινωνίας της Novartis Hellas και συνέχισε τονίζοντας «Το πρόγραμμα Business Days προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την πραγματική αγορά εργασίας και ένα εργασιακό περιβάλλον που ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς, όπως αυτό της Novartis».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button