Πολιτική Υγείας

Όταν και το υπ.Υγείας θέλει το…κινητό του! Δείτε πόσα χρήματα θα δοθούν σε τηλέφωνα

 

Ειδικότερα το υπουργείο Υγείας με ημερομηνία 29.12.2014 γνωστοποίησε πως πραγματοποιεί πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, προκειμένου να αποκτήσει 50 νέες συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας «για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών».

 

Και επειδή ανεξάρτητα από το αν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, τα θέματα τρέχουν και τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά, οι αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας ζητούν δωρεάν χρόνο ομιλίας.

 

Όσο για το κόστος αυτό δε θα πρέπει να ξεπερνά το ποσό των 2.500 ευρώ για όλες τις συνδέσεις για κάθε μήνα ενώ σε ετήσια βάση το ποσό θα μπορεί να φθάνει μέχρι τα 30.000 ευρώ , συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

 

Η δαπάνη για τα …ομιλητικά στελέχη θα βαρύνει φυσικά τις πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας του έτους 2015. Όσο για το τι ακριβώς ζητούν από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που θα συμμετάσχουν;

 

Τα κριτήρια είναι τα εξής:

1. Τρεις (3) συνδέσεις που να προσφέρουν απεριόριστο προπληρωμένο χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα καθώς και απεριόριστο χρόνο ενδοεταιρικής επικοινωνίας.

2. Δύο (2) συνδέσεις που να προσφέρουν 1000’ λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα καθώς και απεριόριστο χρόνο ενδοεταιρικής επικοινωνίας.

3. Είκοσι (20) συνδέσεις που να προσφέρουν 300’ λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα καθώς και απεριόριστο χρόνο ενδοεταιρικής επικοινωνίας.

4. Είκοσι πέντε (25) συνδέσεις που να προσφέρουν 200’ λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα καθώς και απεριόριστο χρόνο ενδοεταιρικής επικοινωνίας.

 

Να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 14-1-2015 στις 12.00 στο γραφείο 1 της Διεύθυνσης Προμηθειών του Υπουργείου Υγείας. Και όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να καταθέσουν γραπτές σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τα οριζόμενα από την προκήρυξη, μέχρι την Τρίτη 13-1-2015 και ώρα 14.30 στο Γενικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας (Αριστοτέλους 19 –ισόγειο).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button