Η φωνή του ασθενούς

Όταν οι ασθενείς με Νόσο του Crohn τρέχουν το δικό τους Μαραθώνιο!

Η διοργάνωση μάλιστα, πέρα από τη συμμετοχή της ομάδας στον αγώνα, στηρίζει τον σύλλογό εντάσσοντάς τον στο διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο έχει στόχο τη συγκέντρωση εσόδων προς όφελος κοινωφελών ιδρυμάτων – οργανώσεων που επιτελούν αξιοθαύμαστο έργο.

«Ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε μία πολυμελής ομάδα που θα τρέξει για τον σύλλογό μας με σκοπό την προβολή του και κυρίως τη “γνωριμία” του κοινού με τις παθήσεις μας» λένε οι υπεύθυνοι του Συλλόγου.

Πέρα από την κλασική διαδρομή από την Πέλλα στη Θεσσαλονίκη μπορεί κάποιος να συμμετάσχει στους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000 μ. και 10.000 μ. ενώ προσφέρεται η δυνατότητα και σε μαθητές δημοτικού να διανύσουν 1.000 μ.

Όμως ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας χρειάζεται τη βοήθεια όλων καθώς όπως τονίζει: «Αν μπορείς να τρέξεις για εμάς ή ξέρεις κάποιον (φίλο ή συγγενή) που ευχαρίστως θα έτρεχε για εμάς δήλωσέ το μέχρι και την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 στους εκπροσώπους του συλλόγου μας στη Θεσσαλονίκη, κ. Τσιούρα Ηρακλή (κιν. 6942603976), και στη Χαλκιδική, κ. Κατερτζή Θεανώ (κιν. 6979090528)».
Τελικά τα άτομα με νόσο του Crohn και ελκώδη κολίτιδα αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι πραγματικοί πρωταθλητές στον αγώνα της ζωής!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button