ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Όταν τα…φίδια πνίγουν και τα νοσοκομεία! Προκαταρκτική εξέταση στο Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

Ανθρώπινος νους δεν μπορεί να βάλει τις εικόνες που συναντά κανείς στα πλυντήρια του Νοσοκομείου Κιλκίς. Οι άθλιες συνθήκες μόνο ένα σύγχρονο ΕΣΥ δε δείχνουν καθώς οι εργαζόμενοι αναγκάζονται καθημερινά να εργάζονται μέσα στη βρωμιά, την υγρασία και τις ακαθαρσίες.

Νοσοκομείο Κιλκίς 2

Φυσική συνέπεια ήταν να εμφανισθεί ακόμη και …φίδι στα πλυντήρια του Νοσοκομείου Κιλκίς.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση του περιστατικού.

Νοσοκομείο Κιλκίς 1

Να σημειωθεί ότι η νέα Διοίκηση, όπως σημειώνει, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανακαίνιση – αναδιαρρύθμιση του χώρου των πλυντηρίων, καθώς και της προμήθειας του κατάλληλου εξοπλισμού.

«Επίσης, έχει ολοκληρώσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την ανάθεση υπηρεσιών απεντόμωσης και μυοκτονίας στους χώρους του Νοσοκομείου και αναμένεται άμεσα η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο. Τέλος, θεωρούμε υποχρέωσή μας να επιβεβαιώσουμε τους πολίτες του Κιλκίς ότι ουδεμία ανησυχία πρέπει να έχουν για τις υπηρεσίες που προσφέρει το νοσοκομείο μας» σημειώνει χαρακτηριστικά η Διοικήτρια Μαρία Βλάχου.

Νοσοκομείο Κιλκίς 3

Πάντως οι συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο είχαν επισημανθεί πολλάκις από τους εργαζόμενους, οι οποίοι ζητούν εδώ και καιρό να βελτιωθούν οι συνθήκες.

Μόλις πρόσφατα μάλιστα είχαν εμφανιστεί και …ψύλλοι στο ίδιο νοσοκομείο. Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ρεπορτάζ: «Απίστευτο: Ψύλλοι στο νοσοκομείο Κιλκίς! Στο πόδι οι εργαζόμενοι». Βέβαια τότε οι αρμόδιοι είχαν επιδιώξει να διαψεύσουν το γεγονός αλλά έγγραφο των υπηρεσιών του Νοσοκομείου αποδείκνυε το γεγονός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button