Ειδήσεις Υγείας

Έτσι θα καταπολεμήσετε την κούραση και θα πάτε ψηλά!

Γνώριμη κατάσταση είναι για τους περισσότερους η μόνιμη εξάντληση και η κούραση. Οι έντονοι και απαιτητικοί ρυθμοί του σύγχρονου τρόπου ζωής, το άγχος και οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά αλλά και το σπίτι, εντείνουν το αίσθημα της κούρασης με συνέπεια πολλές φορές οι ώρες της ημέρας να μην είναι αρκετές για να διεκπεραιωθούν όλες οι εργασίες αλλά και να μείνει και χρόνος για ξεκούραση.

Δυσάρεστη συνέπεια της κατάστασης αυτής είναι ο οργανισμός να «ξεμένει» από αποθέματα ενέργειας και ζωτικότητας και να αδυνατεί να εκτελέσει ακόμη και απλές καθημερινές εργασίες.

Μάλιστα έχει διαπιστωθεί ότι το φαινόμενο αυτό τείνει να είναι πιο έντονο όταν αλλάζουν οι εποχές. Από φθινόπωρο χειμώνα ή από άνοιξη σε καλοκαίρι.
Ανάλογες καταστάσεις όμως φαίνεται ότι βιώνουν και όσοι προπονούνται σκληρά και έντονα λόγω των απαιτητικών προγραμμάτων που πολλές φορές ακολουθούν.

Το κλειδί για να αυξήσουμε τις αντοχές μας βρίσκεται στη διατροφή. Τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, όπως θειαμίνη (Β1) και σίδηρος ,που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιώνπου αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και μαγνήσιο, που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, είναι κατάλληλες σε αυτή τη περίπτωση
Τέτοιες τροφές είναι το συκώτι, τα όσπρια, τα δημητριακά, οι ξηροί καρποί και τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά.

Σε πάει ψηλά

Για τις απαιτητικές ημέρες που θέλετε να φτάσετε τις αντοχές του οργανισμού μας ψηλότερα βάλτε στην καθημερινότητα σας το προϊόν Sustenium Plus.

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρει άμεση τόνωση, ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζεσαι και με διάρκεια δράσης καθώς περιέχει έναν δυναμικό συνδυασμό υψηλής περιεκτικότητας σε αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα.

Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και απευθύνεται στο σύγχρονο άνθρωπο που βιώνει έντονους ρυθμούς στην καθημερινότητά του.
Περιέχει το 100% της Σ.Η.Π. σε Βιταμίνη C & Ψευδάργυρο που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του Ανοσοποιητικού.

Ταυτόχρονα έχει εξαιρετικό συνδυασμό των αμινοξέων κρεατίνη, αργινίνη & β-αλανίνη σε υψηλή περιεκτικότητα (5,4γρ. ανά φακελάκι)

Επιπλέον περιέχει:

Θειαμίνη (Β1) & Σίδηρο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και Μαγνήσιο που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης

Το Sustenium Plus με πραγματική γεύση πορτοκάλι είναι κατάλληλο:
για όλες τις ηλικίες 18+
για καθημερινή χρήση
Περιέχει 22 φακελάκια (με σκόνη διαλυόμενη στο νερό) και η συνιστώμενη για κατανάλωση δόση είναι 1 φακελάκι την ημέρα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button