ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Γυναίκα Αντιπρόεδρος στον ΕΟΠΥΥ! Ποια είναι η επικρατέστερη

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Για πρώτη φορά φαίνεται ότι στη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ την αντιπροεδρία θα αναλάβει γυναίκα , όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr.

Ήδη άλλωστε ο Τάκης Γεωργακόπουλος που είχε διορισθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση στη θέση του Αντιπροέδρου παραιτήθηκε, ενώ είχε προνοήσει να μεταφερθεί στο Σώμα Επιθεωρητών του υπουργείου Υγείας (ΣΕΥΥΠ). Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ: «ΠΟΕΔΗΝ: Όργιο προεκλογικών ρουσφετιών! Μετατάσσουν ακόμη και τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ»

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr έχει προταθεί και φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» να αναλάβει την αντιπροεδρία του ΕΟΠΥΥ η Θεανώ Καρποδίνη η οποία είναι υψηλόβαθμο στέλεχος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Η Θεανώ Καρποδίνη

Η κ.Καρποδίνη σπούδασε Οικονομικά στην ΑΣΟΕ και είναι εξειδικευμένη σε οικονομικά θέματα, ενώ είναι στενή συνεργάτης του Στέλιου Πέτσα του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου και συμβούλου επί των Οικονομικών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νέα καθήκοντα στον ΕΟΠΥΥ

Όπως επιμένουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr ο ρόλος της κ. Καρποδίνη θα είναι αναβαθμισμένες καθώς θα της δοθούν επιπλέον αρμοδιότητες που μέχρι σήμερα δεν κατείχε ο Αντιπρόεδρος.

Ταυτόχρονα θα έχει απ’ ευθείας επαφή με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για τη χάραξη της πολιτικής στον ΕΟΠΥΥ.
Άλλωστε θεωρείται πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη και είναι αυτός που φαίνεται να έδωσε το πράσινο φως για την πρόταση στην Θεανώ Καρποδίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προς κατάργηση το ΚΕΣΥ! Τι ετοιμάζει το υπ.Υγείας

Αλλάζουν σε χρόνο εξπρές οι ηγεσίες σε ΕΟΠΥΥ και ΕΟΦ! Όλες οι πληροφορίες

Παρασκήνια: Σε αναμμένα κάρβουνα στον ΕΟΠΥΥ

Οι «ακούνητοι» της Υγείας! Ποιοι δεν παραιτούνται

Σχετικά Άρθρα

Back to top button