ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

ΕΟΠΥΥ: Και γυαλιά οράσεως με το σταγονόμετρο! Τι αλλάζει από 10 Αυγούστου

Πιο αυστηρά φαίνεται ότι θα εγκρίνονται πλέον τα γυαλιά οράσεως για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, καθώς η Διοίκηση του Οργανισμού ξεκινά πρόσθετους ελέγχους.

Ειδικότερα με εντολή του προέδρου του ΕΟΠΥΥ Σωτήρη Μπερσίμη προς όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού, από 10/8/2017, δεν παραλαμβάνουν αιτήματα ασφαλισμένων για αποζημίωση γυαλιών οράσεως χωρίς την επίδειξη των νέων γυαλιών.

Μπορεί οι ασφαλισμένοι να έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα γυαλιά που έχουν αγοράσει φαίνεται όμως πως αυτό δε φτάνει πλέον.

Όπως διευκρινίζει σχεδόν …απολογούμενος ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ προς τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού: «Σας γνωρίζουμε ότι ο Οργανισμός έχει δικαίωμα δειγματοληπτικού ελέγχου των ασφαλισμένων που καταθέτουν ή έχουν ήδη καταθέσει δικαιολογητικά αγοράς γυαλιών οράσεως προς αποζημίωση».

Φαίνεται πάντως πως ο κακοπληρωτής ΕΟΠΥΥ επιχειρεί να περικόψει από όπου μπορεί δαπάνες του Οργανισμού δεδομένου ότι η οικονομική διαχείριση που πραγματοποιείται το τελευταίο διάστημα δεν του επιτρέπει να αποπληρώνει σχεδόν κανέναν πάροχό του στην ώρα του όπως μεταξύ άλλων τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φαρμακοποιοί προς πρόεδρο ΕΟΠΥΥ: Τιμήστε την υπογραφή σας και πληρώστε μας! Τι λένε οι ασθενείς

ΕΟΠΥΥ: Πληρώνονται για τον Μάρτιο τα Διαγνωστικά! Τι θα γίνει με τους γιατρούς

Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο της Πρωτοβάθμιας για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ! Πως θα γίνονται οι συμβάσεις

Σχετικά Άρθρα

Back to top button