ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Με Novartis, διαφθορά στην Υγεία και προσλήψεις η κυβέρνηση προς τις εκλογές! Όλη η επιχειρηματολογία

Το «χαρτί» της διαφθοράς και ιδιαίτερα την υπόθεση Novartis αναμένεται να αξιοποιήσει δεόντως η κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές.
Τα στελέχη άλλωστε τόσο της Κουμουνδούρου όσο και του Μαξίμου, όπως περιγράφουν υψηλόβαθμες πηγές στο HealthReport.gr, θεωρούν ότι οι υποθέσεις διαπλοκής και διαφθοράς περνούν στον κόσμο, έστω κι αν κάποιες φορές κουράζει η συνεχής αναφορά.

Η «γραμμή» που υπάρχει σε όλα τα στελέχη είναι να αξιοποιείται η θεματολογία που σχετίζεται με τη Novartis αλλά και με άλλες υποθέσεις διαφθοράς ώστε να επιβεβαιώνεται και το διακύβευμα του ΣΥΡΙΖΑ περί κάθαρσης στον τόπο.

Ταυτόχρονα όμως έχει ξεκινήσει για τα καλά και η επιχείρηση…εγκαινίων. Δείτε ΕΔΩ ενδεικτικά: «Παρασκήνια: «Επιχείρηση»…εγκαίνια σε ΤΟΜΥ πριν τις εκλογές!»

Δε θεωρείται τυχαίο πάντως ότι τόσο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός όσο και ο αναπληρωτής Παύλος Πολάκης το τελευταίο διάστημα στις δημόσιες ομιλίες τους κάνουν…απολογισμούς του έργου τους, περιγράφοντας όσα έκαναν τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, εκτός από τη διαφθορά στο φάρμακο που θα επικαλούνται όλα τα στελέχη της κυβερνώσας παράταξης, θα επιχειρηθεί, λένε πηγές του HealthReport.gr, να υπερτονισθεί και το θέμα της στήριξης των δημοσίων νοσοκομείων και του ΕΣΥ κάτι που θα γίνει με την υπόσχεση προσλήψεων το επόμενο διάστημα.

Μέχρι στιγμής πάντως είναι άγνωστο πότε θα εμφανισθούν στα δημόσια νοσοκομεία οι περιβόητες μόνιμες προσλήψεις γιατρών αφού υποτίθεται ότι οι διαδικασίες ξεκινούν τώρα. Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ρεπορτάζ: «Έρχονται προσλήψεις γιατρών στο ΕΣΥ λίγο πριν τις εκλογές! Πόσες σχεδιάζονται»

Προς ώρας πάντως αυτό που θεωρείται δεδομένο από την κυβέρνηση, αλλά είναι άγνωστο εάν ο χρόνος των εκλογών θα το επιτρέψει, είναι ότι θα γίνουν κοντά στις 2500 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία εντός του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρχισαν τα άγρια προεκλογικά ρουσφέτια στο ΕΣΥ! Προσλαμβάνουν Διευθυντές αντί για Επιμελητές γιατρούς

Άρχισαν οι παράνομες χρεώσεις από οικογενειακούς γιατρούς! Τι καταγγέλλει ο κλάδος

Όλη η αλήθεια για τις προσλήψεις στα Νοσοκομεία! Πόσες έγιναν, πόσες προαναγγέλθηκαν

Μόνιμες εξπρές προσλήψεις στο ΕΣΥ μέχρι τις εκλογές! Τι σχεδιάζει το υπ.Υγείας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button