Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Οι γυναίκες μίλησαν: Αυτό είναι το μέγεθος των ανδρικών προσόντων που προτιμούν!

Μπορεί να επικρατεί η άποψη κυρίως μεταξύ των ανδρών ότι “το μέγεθος δεν μετράει” αλλά οι γυναίκες έχουν άλλη άποψη. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Sexual Medicine» απέδειξε ότι για τις γυναίκες τελικά το μέγεθος μετράει και μάλιστα άλλο μέγεθος αναζητούν για μόνιμη σχέση και άλλο για one night stand.

Αναλυτικότερα οι μελετητές του Εργαστηρίου Σεξουαλικής Ψυχοφυσιολογίας και Συναισθηματικής Νευροεπιστήμης του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια έδειξαν σε 41 εθελόντριες 33 τρισδιάστατα ανδρικά γεννητικά όργανα για 30 δευτερόλεπτα με μήκος που κυμαίνονταν από 10,2 έως 21,6 εκατοστά.

Στις ερωτήσεις των ερευνητών ”ποιο μέγεθος τους ικανοποιεί για μόνιμη σχέση ή για μια ευκαιριακή” η πλειοψηφία των γυναικών απάντησε ότι θα επιθυμούσε το …μεγαλύτερο για τα one night stand.

 

 

 

 

 

Πάντως άλλη έρευνα που έγινε από την Ερευνητική σχολή Βιολογίας ANU τεκμηρίωσε ότι αν και οι χαρισματικοί άνδρες είναι πιο ελκυστικοί για τις γυναίκες ωστόσο υπάρχουν και άλλα σημεία που τις μαγνητίζουν όπως: το ύψος και οι φαρδιές πλάτες.

Ο επικεφαλής της έρευνας καθηγητής Michael Jennions για να αιτιολογήσει αυτό το συμπέρασμα εξήγησε ότι οι προτιμήσεις αυτές των γυναικών έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι οι άνδρες με μεγαλύτερο σωματότυπο διαθέτουν μεγαλύτερα προσόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί οι άνδρες έχουν εμμονή με το μέγεθος των… προσόντων τους; 12 λόγοι

Σχετικά Άρθρα

Back to top button