Health Report ΠαρασκήνιαΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Παρασκήνια: Αήθης επίθεση Πολάκη αυτή τη φορά εναντίον του Προέδρου των Εργαζομένων στον Ευαγγελισμό Ηλ.Σιώρα!

Τελειωμό δεν έχουν τελικά όπως φαίνεται τα λεκτικά παραστρατήματα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη! Κατά τη γνωστή του τακτική…ρίξε λάσπη στο τέλος κάτι θα μείνει, επιτίθεται αυτή τη φορά διά του προσφιλούς του Facebook στον Πρόεδρο των Εργαζομένων στον Ευαγγελισμό Ηλία Σιώρα.

Ο Ηλίας Σιώρας που προέρχεται από το χώρο του ΚΚΕ, αποτελεί μία εμβληματική προσωπικότητα που αντανακλά την καθαρότητα όλων των γιατρών του ΕΣΥ, που καθημερινά δίνουν τη μάχη για την επιβίωση των νοσοκομείων.

Ο Ηλίας Σιώρας
Ο Ηλίας Σιώρας Πρόεδρος Εργαζομένων στον Ευαγγελισμό

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εκλέγεται στη θέση του Προέδρου του Σωματείου των Εργαζομένων στον Ευαγγελισμό εδώ και πολλά χρόνια. Εκτός αυτού όμως είναι γνωστό ότι από τους περισσότερους συναδέλφους του περιγράφεται με τα πιο κολακευτικά λόγια, αφού δίνει καθημερινά τη ζωή του για να βοηθήσει τους ασθενείς και φυσικά τους συναδέλφους του όταν τον χρειάζονται, ανεξαρτήτως κομματικών επιλογών φυσικά.

Ο Παύλος Πολάκης παρασυρόμενος προφανώς για άλλη μία φορά από το μένος που έχει εναντίον όσων έχουν διαφορετική άποψη από τη δική του, επιτέθηκε στον Ηλία Σιώρα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ηλία Σιωρα ,στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρε του Σωματειου του Ευαγγελισμου, μονο ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ μπορω να πω για αυτα που εμαθα πως είπες χθες στην ΕΡΤ !!!
Αντιγράφω την αναρτηση της εργαζόμενης και μέλους του Συριζα στον Ευαγγελισμο…[…]

Στη συνέχεια ο κ.Πολάκης μεταφέρει ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ του Ευαγγελισμού – όπως γράφει- που υπεραμύνεται του έργου της κυβέρνησης για τους ανασφάλιστους.

Τι απαντά ο Ηλίας Σιώρας

Η απάντηση του Ηλία Σιώρα στον Παύλο Πολάκη έπειτα από σχετική ερώτηση του HealthReport.gr είναι : «Εγώ απαντώ με τις 2500 εφημερίες που έχω στην πλάτη μου εδώ στον Ευαγγελισμό. Κι αν προσθέσω και τη σημερινή όπου βρίσκομαι σήμερα μας κάνουν 2501. Άντε γεια…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαρώνουν το Νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» ελεγκτές του υπ.Υγείας μετά την απομάκρυνση του Διοικητή! Όλες οι πληροφορίες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button