Health Report ΠαρασκήνιαΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Παρασκήνια: Ο νιόπαντρος και το υπουργείο Υγείας!

Νέα σενάρια διακινούνται καθημερινά σχετικά με το ποιος μπορεί να αναλάβει υπουργός Υγείας εάν εκλεγεί η ΝΔ.
Ακόμη και τα ίδια τα στελέχη της γαλάζιας παράταξης, αναρωτιούνται τι θα πράξει τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης εάν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές.

Φυσικά οι μνηστήρες πολλοί για το υπουργείο Υγείας, δεδομένου ότι θεωρείται πόστο που δίνει ώθηση στην πολιτική καριέρα των στελεχών, αφού η θέση είναι ιδιαιτέρως προβεβλημένη λόγω και της καθημερινότητας των πολιτών.

Μέσα στα νέα σενάρια που διακινούνται είναι ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επιλέξει ένα άκρως προβεβλημένο στέλεχος του κόμματος που μπορεί τουλάχιστον επικοινωνιακά να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του τομέα της Υγείας.

Μ αυτά και μ’ αυτά το όνομα του νιόπαντρου Βασίλη Κικίλια έπεσε στο τραπέζι μετά από αυτό του Νίκου Δένδια.
Άλλωστε θεωρείται σχεδόν βέβαιον ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επιθυμούσε ένα βαρύ όνομα για το υπουργείο Υγείας για να ξεπεραστεί και το φαινόμενο Ξανθού-Πολάκη όπως λένε στο HealthReport.gr γαλάζια στελέχη. Διαβάστε ΕΔΩ τι έγραψε το HealthReport.gr: «Ποιοι ράβουν υπουργικά κοστούμια για τη ΝΔ! Όλα τα ονόματα για το υπ.Υγείας»

Άγνωστο βέβαια εάν ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας το γνωρίζει ότι το όνομά του «παίζει» για τη θέση του υπουργού Υγείας, εάν εκλεγεί φυσικά η ΝΔ, ή ασχολείται με άλλα πιο ενδιαφέροντα θέματα την περίοδο αυτή.
Νιόπαντρος γαρ…

Δ.ΕΥΘ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button